Force – Erőszak (2011)

Yash igazi kötelességtudó, felelősségteljes, szilárd jellemű rendőr. Élete egyetlen szenvedélye a bűnözés elleni küzdelem, a harc a drogkereskedelem ellen. Egyedül él, nincsen senkije, ám amikor találkozik a független és csodálatos Mayával, élete fordulóponthoz érkezik. Egy rendőrségi akció során kialakuló tűzpárbajban azonban életét veszti egy befolyásos drogkereskedő, és a halott gengszter bátyja, Vishnu bosszút esküszik. Brutális hajtóvadászatot indít, a rendőrök és családtagjaik többé nincsenek biztonságban.

Második rész: Force 2 (2016)

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Nishikant Kamat

  • Írta: Gautham Menon, Ritesh Shah

  • Szereplők: John Abraham, Genelia D’Souza, Raj Babbar, Mohnish Bahl, Kamlesh Sawant, Ameet Gaurr, Anaitha Nair, Mukesh Rishi, Shashank Shende, Vidyut Jammwal, Vicky Ahuja, Anjum Batra, Ravi Bhushan Bhartiya, Saksham Dayma, Jayant Gadekar

3 comments on “Force – Erőszak (2011)

  1. A szupermodellből lett filmszínész, John Abraham elég sokszor meglepte már rajongóit, főleg a nem fősodorbeli filmekben eljátszott karaktereivel. (Water, Kabul express). És merészen bevállalt rosszfiúkat, kezdő létére (Dhoom, Zinda). Mivel modellből lett színész, többszörösen is bizonyítania kellett. És ezt meg is tette. Utána már megengedhette magának, hogy kasszasikerekben szedje meg magát (Desi Boyz, Race 2, Housefull 2), de mindig visszatér a gyökerekhez. Még itt, ebben a filmben is. Pedig ez egy az egyben fősodorbeli, krimis, lövöldözős, gyilkolászós, mellékszálban szerelem, de amúgy tucatfilmnek tűnik. Pedig nem az. John Abraham mindig nyújt egy kis pluszt, valami mást, amit nem szoktunk meg a többi sztártól. Mindig egy kicsit kilóg a sorból. Nem a borostával, az agyontetovált felsőtestével, hanem azzal, hogy másként látja a szerepét, másként viszonyul hozzá. Ezúttal a szófukar és kőkemény zsaru szerepében, aki a társadalmi kapcsolataiban meglehetősen szociopata, amíg fejbe nem kólintja a szerelem. És a többi szereplő azonnal reagál rá. Mindenkitől csúcsteljesítményt látunk, Genelia D’Souzától éppúgy, mint Mohnish Bahltól. És persze alakítása miatt nem tűnt fel nekem elsőre Vidyut Jammwal sem, pedig ez volt a bemutatkozása. Mindjárt nyert is pár díjat vele. Amúgy teljesen szokvány hindi-krimi, csaknem mindenki meghal a végén. Jók is, rosszak is. Papírzsebkendőt előkészíteni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük