Ek Tha Tiger – Fedőneve: Tigris (2012)

A film hőse, Tigris az indiai titkosszolgálat kémje. Az egyik legjobb ügynökük, aki sohasem hibázik, nem hagy maga után nyomot, bármilyen helyzetből kimászik egyedül és 12 éve nem volt szabadságon. A gondok akkor kezdődnek, amikor egy írországi küldetés során megismerkedik egy ott élő indiai lánnyal, és az elvárásokra és a szabályzatra fittyet hányva szerelmes lesz. Ettől kezdve váratlan fordulatok követik egymást és minden a feje tetejére áll.

Második rész: Tiger Zinda Hai (2017)

Harmadik rész: Tiger 3 (2023)

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=SmUl0l8qBXw[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Kabir Khan

  • Írta: Kabir Khan

  • Szereplők: Salman Khan, Katrina Kaif, Ranvir Shorey, Girish Karnad, Roshan Seth, Ashok Awasthi, Avinash Badal, Kiran Batra, Vimal Batra, Sushma Batt, Elise Brennan, Lisa Byrne, Gavie Chahal, Aaran Chaudhary, Bittoo Chaudhary

2 comments on “Ek Tha Tiger – Fedőneve: Tigris (2012)

  1. Salman Khannak bejött az, amit a Wanteddel indított el, képes volt megújulni, én kifejezetten örülök, hogy nem erőltették tovább a macsó szerelmes vonalat, már tényleg kiöregedett belőle. Ideje volt lépni (aztán szomorúan tapasztaltam, hogy nem tanultak ebből a sikerből, megint behúzták a szerelmes ifjonc-vonalat a Prem Ratan Dhan Payoval, sírni tudtam volna). Ha minden igaz akkor a fenti film kasszasiker volt Indiában, köszönhetően a jól bejáratott marketingnek, a megfelelő számú kópiának, és a rendesen összerakott forgatókönyvnek. Kellő számú verekedés, dal és tánc, izgalmas párharcok és nyakatekert szerelmi szál kellett ehhez. Ez mind megvan a filmben.
    Ráadásul akkori barátnőjével Katrina Kaiffal közös jelenetekben működik köztük a kémia, tényleg hihető, hogy átverik mind a RAW mind az ISI ügynökeit, csakhogy együtt lehessenek.
    A betétdalok pedig különösen jól sikerültek, szinte mindegyik önálló sláger lett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük