Jawan (2023)

Egy börtönfelügyelő rabokat toboroz, hogy olyan bűncselekményeket kövessenek el, amelyek rávilágítanak a korrupcióra és az igazságtalanságra – és ez egy váratlan találkozáshoz vezet.

Alternatív magyar cím: Katona 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=MWOlnZSnXJo[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Atlee
  • Írta: Atlee, S. Ramanagirivasan, Sumit Arora
  • Szereplők: Shah Rukh Khan, Nayanthara, Vijay Sethupathi, Deepika Padukone, Priyamani, Sanya Malhotra, Sunil Grover, Sanjay Dutt

3 comments on “Jawan (2023)

  1. Vártam már nagyon, hogy SRK megint belecsapjon a tutiba. Érdekes, hogy a Pathan annyira nem érdekelt, hogy mai napig meg se néztem (fura!), de ennek a filmnek a sztorija elég volt ahhoz, hogy rögtön odaüljek.
    Vicces, pörgős, sok szálon futó, ráadásul elég összetett történet, SRK rögtön két szereppel is nyomja, és persze örök partnere, Deepika is megjelenik, de nem ez a lényeg.
    Hanem a lányok, akik mint csibék a tyúkanyó körül, körbedongják SRK-t és alájátszanak.
    Néha a sztori megmosolyognivalóan naiv (5 óra alatt rendbetenni az egészségügyet? vagy egy aláírással bezárni 53 környezetszennyező gyárat? WTF?), de még ez sem tudta megakasztani, hogy a nagy Khan csak úgy lubickolt a szerepében.
    És mellé egy igazán passzoló tamil nagyágyút, Nayantharát találtak, aki teljes mértékben egy hullámhosszon volt vele.
    De tudjátok mi tetszett úgy isten igazából? Shah Rukh Khan! No nem a fiatal csődör akit körüldongtak a nők és még a túsztárgyaló is a kelepcéjébe esett, hanem az idősebbik fickó aki azt se tudta merre van arccal, de azért lelkesen gyepálta az ellent. A folyamatosan kérdező csodálkozás az arcán meg pont kellett nekem, hogy teljes szívemből tudjak nevetni rajta.

  2. Nagyon jó film. Látványos, izgalmas, szórakoztató, ugyanakkor társadalmi kérdésekkel foglalkozik, felhívja a figyelmet a felelősségre, fontos üzeneteket juttat el milliókhoz. Az Aamir Khan filmekben is azt szerettem, hogy mindegyik felvet egy társadalmi problémát is. Jó, hogy SRK is adja az arcát ilyenekhez. Köszönjük a fordítást és a megosztást 😊

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük