Goodbye (2022)

Karrierje első sikerét a barátaival való megünneplésébe belemerült Tara Bhalla (Rashmika Mandanna) hiányolja apja, Harish (Amitabh Bachchan) telefonhívásait. Világa azonban szétesik, amikor arra ébred, hogy anyja, Gayatri (Neena Gupta) idő előtti haláláról értesítik. A váratlan haláleset után a káosz és a bánat érzése keveredik, amikor a négy felnőtt testvér hazatér hagyománytisztelő apjuk otthonába a temetésre.

Alternatív magyar cím: Isten veled 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=n5gICDMQOcA[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Vikas Bahl
  • Írta: Vikas Bahl
  • Szereplők: Amitabh Bachchan, Rashmika Mandanna, Neena Gupta, Elli AvrRam, Abhishekh Khan, Sunil Grover, Ashish Vidyarthi

3 comments on “Goodbye (2022)

  1. A film besorolása teljesen rossz: ha valaki vígjátékot akar nézni, annak nem ajánlom a filmet. Az egész a halálról, a halállal kapcsolatos hindu szertartásokról, hiedelmekről szól. Akit érdekelnek ezek a hagyományok, nem fog csalódni. Amitábh Baccsan játéka kiemelkedő, mint mindig, a többi szereplőre nem érdemes szót vesztegetni.

    1. Kedves Zavadja!
      Lehet, hogy szerinted rossz a besorolása a filmnek, de ezt nem én döntöm el. A film besorolása az összes nagy filmportálon (wikipedia, imdb stb) dramedy – vagyis dráma és komédia egyszerre. Ami azt jelenti, hogy nemcsak drámai, hanem vígjátéki elemeket is tartalmaz. A filmet még nem láttam, de az előzetese alapján feltételezem, hogy vannak benne vidám jelenetek is.
      üdv:
      Admin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük