Mukti Bhawan (Hotel Salvation, 2016)

Amikor egy 77 éves férfi, Daya felébred egy furcsa rémálomból, tudja, hogy lejárt az ideje, és azonnal Varanasiba kell mennie, abban a reményben, hogyha ott hal meg, akkor elnyeri a megváltást. Kötelességtudó fiának, Rajivnak nem marad más választása, mint mindent feladni, és makacs apjával együtt megtenni az utat, hátrahagyva feleségét és lányát. Ők ketten bejelentkeznek a Mukti Bhawanba, egy olyan szállodába, amelyet azoknak az embereknek tartanak fenn, akik abban reménykednek, hogy ott tölthetik utolsó napjaikat.

Alternatív magyar cím: Megváltás Szálloda 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=Que1V8IEcEU[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Shubhashish Bhutiani
  • Írta: Shubhashish Bhutiani, Asad Hussain
  • Szereplők: Adil Hussain, Lalit Behl, Geetanjali Kulkarni, Palomi Ghosh, Navnindra Behl, Anil K Rastogi

3 comments on “Mukti Bhawan (Hotel Salvation, 2016)

  1. Áldás. Nagyon őrülök, minden filmnek amit fel tesztek . Nagyon szeretem, az Indiai filmeket, minden műfajban, különös képen ha spirituális, illetve művész filmek is, be kerülnek a repertoárba. Remélem hogy ha a lehetőségek engedik, több ilyen műfajú alkotással is, gyarapítjátok a megnézhető filmeket. Valamint ez úton, köszönöm meg nektek áldozatos munkátokat. Áldás rátok és minden teremtményre. Pranam.

    1. Örülök, hogy tetszett.!

      Ugyanebben az évben készült egy 40 perces rövidfilm, hasonló témában (kisebb költségvetéssel). Ajánlom ezt is, de csak ráégetett angol felirattal van fent (nem nehéz fordítani). A youtube bejelentkezés a halottak vagy a máglyák miatt van:
      https://www.youtube.com/watch?v=N1R6Fyf5V6M

      Egy gazdag üzletember megtudja, hogy rákos és csak két hónapja van hátra az orvosa szerint. Ekkor titokban elhagyja az otthonát, hogy elmenjen Váránasziba meghalni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük