Plan A Plan B – A terv, B terv (2022)

Amikor egy őszinte házasságközvetítő beköltözik egy cinikus válóperes ügyvéd melletti irodába, keserű gyűlölködésüket csak tovább bonyolítja, hogy egyre jobban vonzódnak egymáshoz.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=HykofdboPyg[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Shashanka Ghosh
  • Írta: Rajat Arora
  • Szereplők: Riteish Deshmukh, Tamannaah, Kusha Kapila, Poonam Dhillon

3 comments on “Plan A Plan B – A terv, B terv (2022)

  1. Van néhány romantikus vígjáték amit a mai napig szívesen újra nézek (pl, Ki&Ka, Action Replayy, Darling, Mere Brother Ki Dulhan, Khoobsurat stb), de ez nem lesz közöttük. Egyszer viszont mindenképp érdemes végig nézni.
    Nem az a baj vele, hogy kliséken alapszik és kiszámítható a cselekménye, ez most már egyre több filmnél előfordul, nehéz újat mondani. Az sem baj, hogy kevés a szereplő és még kevesebb a helyszín. A covid elég sok forgatási lehetőséget átformált, azzal kell gazdálkodni, ami van.
    Az én szememben a gond inkább az, hogy a párbeszédek bugyuták és a viccfaktor sekélyes, ahol meg magas a labda, azt nem csapják le.
    Riteish és Tamannaah megtesznek mindent amit lehet, de némelyik mondatot még egy díjesővel elhalmozott színész sem tudott volna eladni, ők meg nem a csúcsok csúcsán vannak. Jó színészek, ismert arcok, de nem szupersztárok. Közel vannak hozzá, de valószínűleg sosem lesznek azok.
    Aki inkább csalódást okozott, az Poonam Dhillon. Láttam tőle sokkal jobb alakításokat is (pl. Ramaiya Vastavaiya).
    Senkit sem szeretnék elriasztani a filmtől, ne várjatok túl sokat tőle, akkor nem érhet benneteket csalódás. Ezerszer elpufogtatott szituációk, típus-karakterek, közhely-dialógok és nyilvánvaló befejezés.
    A filmben elhangzó dal viszont nagyon kellemes a fülnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük