Darlings – Drágáim (2022)

Badru reméli, hogy lobbanékony férje megváltozik, ha felhagy az ivással. De amikor a férfi haragjában túl messzire megy, Badru és az anyja bátran, ám kissé esetlenül bosszút áll..

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Jasmeet K. Reen
 • Írta: Vijay Maurya, Parveez Sheikh, Jasmeet K. Reen
 • Szereplők: Alia Bhatt, Shefali Shah, Vijay Varma, Roshan Mathew, Rajesh Sharma, Vijay Maurya, Santosh Juvekar

2 comments on “Darlings – Drágáim (2022)

 1. Vígjátéki köntösbe bújtatott rémálom. Én sosem éltem át ilyet, de egyszer-kétszer láttam hasonlót és féltem. Jól mondja Shamshu a filmben: az első pofon elcsattanásakor azonnal lépni kell, mert utána már sosem lesz vége.
  Alia Bhatt a producere is volt a filmnek és nagyon komolyan vette. Nehéz eljátszani egy bántalmazott feleség szerepét, aki folyamatosan próbálkozik a férje megváltoztatásával. Komolyan szántam a film közben és még a humoros jelenetek sem tudták feloldani a görcsöt a gyomromban.
  Shefali Shah az anya szerepében ismét hatalmasat alakított, megint volt egy-két jelenet amit teljes egészében ő uralt.
  Vijay Varma játékával viszont nem voltam megelégedve. Néha olyan érzésem volt, hogy a színész kínosan érzi magát a cseppet sem könnyű szerepben és igyekszik elszabotálni. Pedig nálam pont a negatív szerepek viszik el a pálmát, hiszen itt aztán kiélheti a sötétebbik oldalát az ember – következmények nélkül. Egy-egy jelenet során elképzeltem, hogy melyik színész tudná inkább eljátszani, és jó csomó név eszembe jutott. Ha a színész fizimiskájára gondolok, akkor leginkább Vijay Raazra hasonlít, nos, ő mérföldekkel jobb karakterszínész.
  Ennek ellenére a film jó, megnézésre ajánlom, és aki hasonló cipőben jár az tényleg fontolja meg a film utolsó feliratát! Kérjen segítséget!

  Érdekesség: a rendőrfelügyelőt alakító Vijay Maurya írta a film dialógusait!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük