Crime Stories: India Detectives – Bűnügyi történetek: Bengaluru nyomozói (2021)

A bengalurui rendőröket követő kamerák ritkán látható bepillantást nyújtanak négy nagyszabású, összetett és kihívásokkal teli bűnügyi nyomozás kulisszái mögé.
A meggyilkolt anya: Amikor egy késelés során egy fiút súlyosan megsebesítenek, anyját pedig megölik, a bengalurui rendőrség feltárja a szokatlan gyanúsított lépéseit és indítékait.
Holttest a zsákban: Meggyilkolt áldozatot találnak egy zsákban, de mivel az első gyanúsítottak ellen nincs egyértelmű bizonyíték, a rendőrség az áttörés reményében finomabb nyomokat keres.
Védekezésért halál: Latha Mahesh felügyelő első gyilkossági nyomozásán dolgozik, és az eredmények fényében felülvizsgálja a szexmunkásokkal és biztonságukkal kapcsolatos hozzáállását.
Az elrabolt baba: Négy csapatot küldenek egy férfi keresésére, aki állítólag elrabolt egy kislányt a családjától, ám nem kizárt, hogy a gyanúsítottnak van egy meglepő bűntársa.

A dokumentumsorozat eredetileg kannada nyelvű, a hangalámondás hindi.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Amit Ravindernath Sharma

2 comments on “Crime Stories: India Detectives – Bűnügyi történetek: Bengaluru nyomozói (2021)

  1. Rendhagyó érdekes sorozat. Leköti a figyelmet ,változatos ügyek és betekintést nyújt India ezen világába. Tetszett és szívesen nézném a további részeket. B.s

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük