Jagame Thandhiram – Trükkös világ (2021)

Az okos, gondtalan gengszter váratlan erkölcsi dilemmával találja szemben magát, amikor megbízzák, hogy tegye el az útból egy tengerentúli maffiafőnök egyik ellenfelét.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=2OtgYcd83Qg[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Karthik Subbaraj
 • Írta: Karthik Subbaraj
 • Szereplők: Dhanush, Aishwarya Lekshmi, James Cosmo, Joju George, Kalaiyarasan

3 comments on “Jagame Thandhiram – Trükkös világ (2021)

 1. A filmben még szövevényesebb a gengszterek kapcsolati hálója, mint a Donban volt annak idején, viszont az angol főgengszter egy ismerős alak, aki a Trónok harcában játszott, már ezért érdemes volt. Nem igazán szeretem, amikor csak egy ember a kiemelt játékos és mellette labdába se rúghat senki. Itt viszont Danush méltó partnert kapott, kiélhette a szenvedélyét.
  Amúgy ez a fickó egyre vékonyabb, eszik ez eleget?
  Kicsit nehéz volt eldönteni, hogy mit is látok tulajdonképpen, de aztán úgy vettem, hogy ez egy abszurd komédia, főleg, mert Danush az esküvője előtti pillanatokban még gyorsan kinyír egy rivális gengsztert (aztán dühöng, hogy az egyetlen jó inge véres lett, ezért az anyja tuti megöli 😀 ).
  Aztán amikor Londonba kerül, akkor meg a nyelvi és kulturális nehézségek teszik viccessé a helyzetet, főleg, hogy a londoni gengszter ugyanolyan heves vérmérsékletű, mint ő, ettől aztán elég hamar egy húron pendülnek.
  Érdekes, hogy a tamilok nemcsak akkor táncolnak, ha jókedvük van, a gyásznak is elengedhetetlen része.
  Aztán egyre érdekesebb megállapodások történnek, Danush pedig lubickol a szerepben, amikor erre hajlik, arra fordul, nem igazán tudod eldönteni, hogy most kinek is dolgozik, vagy mi a pontos terve.
  Számítottam rá, és meg is történt, a film félúton komorabb hangvételt vett fel és egészen másfelé tartott a történet, mint amit eddig mutatott. Tamil filmtől ez nem szokatlan, bár mostanában kezdik ezt a fajta stílust elfelejteni.
  A vége viszont egészen érdekesen alakult, ilyet se láttam még.

 2. Nagyon jó és tanulságos film.Köszönöm szépen a fordítást.Áldás a munkátokra,csak ilyen kitartóan tovább,minél több embernek szerezzetek örömet ezzel a csatornával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük