Andhadhun (2018)

Akash, a vak zongorista egy londoni koncertre készül. Sophie véletlenül elüti robogójával Akasht, és amikor megtalálja a zongoristát elviszi apja éttermébe a Franco-ba és munkát ajánl neki. Akash az étteremben találkozik a 70-es években sikeres színésszel, Pramod Sinhával, aki arra kéri, hogy a rezidenciáján adjon egy magánkoncertet a dalaiból, meglepetésként feleségének, Siminek. Másnap, amikor hazamegy, megdöbbentő meglepetés vár Akashra.

Alternatív magyar cím: Vakon 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Sriram Raghavan
  • Írta: Sriram Raghavan, Hemanth M Rao, Pooja Ladha Surti, Arijit Biswas, Yogesh Chandekar
  • Szereplők: Tabu, Ayushmann Khurrana, Radhika Apte, Anil Dhawan, Zakir Hussain, Ashwini Kalsekar, Manav Vij

3 comments on “Andhadhun (2018)

  1. Nagyon jó krimi, ami végig izgalmas tud maradni, köszönet a feltöltésért!

  2. Lassan indul a film, az első meglepetés a 17. percben következik be, de csak azért, hogy agyaljunk rajta, mit is jelent.
    Aztán nem sokkal később egy szürreális bűnügyi jelenet kellős közepén tovább agyalhatunk, sok kérdés vetődik fel és egyelőre sehol egy válasz.
    Tabu istenien játszik, már ezért megérte, de a sztori egyre nyakatekertebb lett. Néhány szereplő esetén tudtam, hogy miért hazudik, de a főhős motivációjára nem sikerült rájönnöm. Aztán persze elmondta ő maga, amit teljesen idióta ötletnek tartottam, de kiderült, hogy ő is.
    Ezután persze annyi csavar került a történetbe, hogy csak kapkodtam a fejem. Nemcsak krimis csavarok, hanem szürreálisak is. Egyre jobban tetszett a film, mert halvány lila gőzöm se volt, hogy ez hova fog kifutni.
    Aztán az egész egy nagy káosz lett, mely lenyugodott az utolsó jelenettel, amely megpróbált választ adni minden kérdésre. De a legutolsó mozdulat újabb kérdéseket vetett fel!
    Szóval jó volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük