Dum Laga Ke Haisha – Mindent bele! (2015)

Egy elrendezett házasság története egy vékony fiú, és egy túlsúlyos lány között. A tanulatlan, faluról származó Prem (Ayushmann Khurrana) zenei kazettákat árul a piacon, és amikor eljön az ideje, édesapja az iskolázott, ám túlsúlyos Sandhyát (Bhumi Pednekar) nézi ki neki. A vékony fiúnak esze ágában sincs megnősülni, de mindenki győzködi, hogy így anyagilag jobban fog járni. Bár az esküvőt megtartják, a nászéjszakát inkább kihagyja. Amikor a piacon megjelenik a rivális cd-árus, már nemcsak a házassága, de megélhetése is veszélybe kerül. Nincs mit tenni, be kell nevezni a helyi pénzdíjas feleségcipelő versenyre.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Sharat Katariya
  • Írta: Sharat Katariya 
  • Szereplők: Sanjay Mishra, Ayushmann Khurrana, Kumar Sanu, Bhumi Pednekar, Seema Pahwa, Sheeba Chaddha, Poorva Neeraj, Chandrachoor Rai, Alka Amin, Mahesh Sharma, Shrikant Verma, Shardul Rana, Sanjeeva Vatsa

2 comments on “Dum Laga Ke Haisha – Mindent bele! (2015)

  1. Egy túlsúlyos lányról szóló történet, amiben végre nem az vezet el a megoldáshoz, hogy lefogy valamennyit. A színésznő külön a szerepe kedvéért hízott 12 kilót, így nem ismertem fel, hogy már találkoztam vele a Toilet: Ek Prem Katha című alkotásban is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük