Never Have I Ever – Én még sosem… (2020)

Az indiai származású amerikai kamaszlánynak borzalmas éve volt, és most szeretne népszerű lenni – de se a barátai, se a családja, se az érzései nem könnyítik ezt meg.

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Tristram Shapeero, Kabir Akhtar, Linda Mendoza, Anu Valia
 • Írta: Mindy Kaling, Lang Fisher
 • Szereplők: Maitreyi Ramakrishnan, Darren Barnet, Ramona Young, Lee Rodriguez, Richa Moorjani, Poorna Jagannathan, Jaren Lewison, John McEnroe, Niecy Nash, Sendhil Ramamurthy, John McEnroe

11 comments on “Never Have I Ever – Én még sosem… (2020)

 1. A sorozatjunkie csupa jókat írt róla, és már megjelent a második évad is, úgyhogy, -bár nem az én stílusom, picit kinőttem már ebből -, azért bepróbáltam, milyen is egy nagykamasz amerikai lány élete odaát, főleg ha a tinédzseréveit még súlyosbítja is az indiai származása.
  Már az induló jelenet vicces volt, amikor Devi a házioltárnál el kezdett alkudozni az összes jelenlévő istennel. 🙂
  Utána pedig megszólalt a narrátor, aki nem más, mint John McEnroe! A jellegzetes hanghordozása és akcentusa eltéveszthetetlen.Ráadásul be is mutatkozott, önmagát alakítja az epizódok alatt.
  Devi (a főhős csajszi) mintha csak én lennék tizenévesen, lökött, jó tanuló, de teljesen kilóg a sorból és nem igazán tud mit kezdeni magával.
  Szerencsére van két jóbarátnője, akik ugyanolyan lököttek, ők hárman egy külön dimenzió, és ahogy próbálnak menőek lenni az év során, az hozza magával a helyzetkomikumok egész sorát.
  Tetszettek a karakterábrázolások, nem Devi az egyedüli szereplője a történetének, a körülötte lévő emberek hatással vannak jellemfejlődésére és fordítva, bár az interakciók a legtöbbször komikusak, volt olyan rész, amit megkönnyeztem.
  A második évad hozta az első hangulatát, csak még rátett egy lapáttal. A megkedvelt szereplők mellett újak tűntek fel, akik katalizátorként hozták elő főhősnőnk zakkant énjét, a sorozatos rossz döntéseitől pedig egészen elképesztő kalandokba keveredett.
  Ráadásul megtartva John McEnroe narrátorkodását, néhány epizódot más hírességek vettek át, a harmadik részt például a szupermodell Gigi Hadid. Ettől az egész sorozatnak valami hitetetlen laza hangulata lett. (mármint a két fiú is kapott saját narrátort, merthogy SPOILER ALERT! Devi bizony nem tud dönteni két srác között, az egyik gazdag és kocka, a másik szívdöglesztő fenegyerek)
  És bár minden rész vicces, mégis szakítanak időt arra, hogy a tinédzsereket foglalkoztató problémákat is elővegyék (mint pl. az étkezési zavar), és ez becsülendő egy alapvetően vígjátéki sorozatban.
  Akinek pedig elege van a tinikből, azoknak megsúgom, hogy Sendhil Ramamurthy néha-néha feltűnik a maga barnabőrű szívtipró valóságában és a férfinézőknek is van min legeltetniük a szemüket, bár Poorna Jagannathan kicsit múmiásan öregedik, de még mindig jó bőr (azért a fiatalasszony figuráját nem tudták rámaszkolni, sajnos).
  Mindenesetre a második évad még jobban is sikerült, mint az első, pedig már az is tele volt frissességgel.
  Rég láttam már olyan sorozatot amelynek sok-sok jelenete lesz többször nézős, és itt most nem csak a romantikus, hanem a vicces és szarkasztikus énemre is gondolok.

 2. sziasztok! nagyon cuki ez a sorozat, köszi érte!
  most kezdtem nézni a 2. évadot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük