Arya 2 (2009)

Ajay legjobb barátja Arya, akivel egy árvaházban találkozott először. Arya gyakorlatilag rátukmálta magát, még a nevét is a karjára tetováltatta. Évekkel később ismét találkoznak, amikor Ajay már komoly üzletember, állást kínál neki, mire Arya megint kissé szélsőségesen viselkedik, ő lesz Mr. Tökéletes. Amikor azonban Geetha Reddy csatlakozik a céghez Arya valódi természete felszínre tör.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Sukumar
  • Írta: Sukumar, Vema Reddy
  • Szereplők: Allu Arjun, Navdeep, Kajal Aggarwal, Brahmanandam, Shraddha Das, Mukesh Rishi, Sayaji Shinde

2 comments on “Arya 2 (2009)

  1. Az a bongyor haj az elején! Medveanyám! Mintha SRK-t látnám a Ra.One-ból! Kész hintapalinta ez a film. Első percben csalódott voltam, mert hol volt felirat, hol nem (jellemzően az angol szövegek nagy részénél nem), a másik percben meg önfeledten röhögtem azon, hogy Allu akkurátusan végigverte a kompániát, de közben le is ápolta őket. Egy pofon, egy tapasz. Egy rúgás, egy kötözés. Terézanya rükvercben. Zseniális! Amúgy életemben nem láttam még ilyen barátságot. A két fiú tűz és víz, abszolút semmi közös nincs bennük, és Ajay helyében világgá mentem volna, Arya annyira elképesztő egyéniség. Allu Arjunnak tényleg kihívás volt egy ilyen karaktert eljátszani, de szerintem nagyon élvezte. Bár megjegyzem, hogy míg az italozó részegest könnyedén eljátszotta, a láncdohányost már annyira nem sikerült, persze aki a valóságban sosem dohányzott, annak ez nem is igazán megy. Egy rosszfiú, akiről nem bírod eldönteni, hogy kedveled-e, vagy sem. A film nézése közben próbáltam rájönni, hogy milyen defektje lehet. Leginkább a hasadt személyiség passzolna rá, de úgy igazán még az sem. Beteges szerelme Geetha (Kajal Aggarwal) iránt pedig irracionális cselekedetekre ragadtatja, bár amikor épített egy minibörtönt a békának, ami megijesztette a lányt akkor nagyon hangosan felvihogtam, állapota valójában nem igazán sorolható be egyik mentális betegségbe sem, kicsit mintha mindenből jutott volna neki.
    A film közepén kiderült, hogy Ajayt sem kell félteni, eléggé fifikás ő is ahhoz, hogy túlélje Arya ön és közveszélyes egyéniségét. Akiről a film végéig nem tudtam eldönteni, hogy születetten nem komplett, vagy végletekig irányításmániás. Amikor felszállt a buszra, hogy végigverje az ott utazókat, már előre megrendelt egy halom mentőautót (a jelenetsoron nagyon vidultam) ez a bölcsességéről és előrelátásáról tanúskodott. Amikor vállalhatatlan formájúvá itta le magát, mert kiderült, hogy Geetha nem szereti, az épp az ellenkezőjéről tanúskodott. Amikor megmenti a barátját majd ugyanazzal a lendülettel el is árulja, akkor komolyan gondolkodni kezdtem rajta, hogy kinek szurkoljak. Infantilis egy történet volt infantilis érzelmekkel tele. Hangosan nevettem amikor az ellenség fiával csutkarészegen egy bicajon ketten ülve hangosan danolászták az ikonikus dalt a Sholayból a Yeh Dosti Hum Nahi Todenget, amit annak idején BigB és Dharmendra egy oldalkocsis motorkerékpáron énekelt. A jelenet olyan hatással volt rám, hogy meg kellett állítanom a filmet, mert nem bírtam abbahagyni a vigyorgást. Akinek van gyomra az érzelmi hullámvasúthoz, annak melegen ajánlom ezt a filmet. Aki éppen depresszióval küzd, az viszont kerülje el, mert a mentális egészsége még nagyobbat fog zuhanni. Én szóltam!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük