4 comments on “Kaabil (2017)

    1. Zseniális film. Nagyon jó. Hrithik Roshan most sem okoz csalódás kitűnő profi színész.Hihetetlen alakítás volt. Imádom őt.

  1. Halogattam ameddig csak lehetett, de akármennyire tudtam, hogy ez egy tragikus film és be kell készítenem a zsebkendőt, egyszer túl kellett esnem ezen is. Hrithik beleadott apait-anyait és néha tényleg nagyon meggyőző volt a vak szerepében, de azt a professzionalizmust, amit a Guzaarishban tapasztaltam tőle, szerintem itt nem tudta hozni. Túl magasra tette a lécet, kevesebbet nem tudok tőle elfogadni. Értem én, hogy nagyon nehéz egy látó embernek eljátszania a vakot, könnyű kiesni a szerepből, tényleg akartam szeretni ezért, de nem sikerült. Két vak ember egy filmben az nekem már egy kicsit sok volt. Persze nem véletlen, maga a sztori, a szerelmük, az egymásra találásuk és a tragédiájuk, ezek mind, mind a vakságuk következménye volt. És a tragédia utáni bosszúhadjárat szintén a vakság által biztosított kiváltságok segítségével lett kitervelve. Ebből a szempontból tényleg nagyszerű volt a sztori és egyáltalán nem hiteltelen. Nem volt benne harci kiképzés, vakon kettévágni egy szamurájkarddal egy könnycseppet, vagy ilyesmi, minden apró jelenet egy teljesen hétköznapi vak ember cselekedete volt, a terveihez szükséges eszközök beszerezhetőek a Praktikerből és mindössze az istenadta tehetségét használta ki, hogy megtévesztően hiteles hangutánzó. Ennyi elég volt ahhoz, hogy igazságot szolgáltasson magának. Ennek ellenére az egész film nyomasztó volt, nem igazán tudtam örülni a végének, mert fájt a szívem a főszereplőkért. És nekem még lett volna két plusz ember, akiken bosszút álljak, bár mindkettő rendőr, úgyhogy fokozottan veszélyes lett volna.

  2. Ilyen jó filmet már rég nem láttam a szereplők csodálatosak voltak és maga a történet is nagyon ott volt! Az biztos, hogy zsepivel kell megnézni mert akkora emberi érzések vannak ábrázolva, hogy az érző ember csak sír rajtuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük