Munna Michael (2017)

Michael (Ronit Roy) egy kiöregedő táncos a filmekben, aki a fiatal táncosok között egyre idősebbnek tűnik. Talál az utcán egy elhagyott csecsemőt, és Munnának nevezi el. Munna (Tiger Shroff) lassan felcseperedik, szereti a táncot, szereti az apját, és imádja Michael Jacksont. Munna az utcákon táncol élőben, és Munna Michael néven lesz közismert. Miután őt és csapatát kitiltják Mumbai éjszakai klubjaiból, szerencsét próbálnak Delhiben, ahol találkozik Mahendra Fauji (Nawazuddin Siddiqui) gengszterrel, aki meg szeretne tanulni táncolni, hogy lenyűgözhesse a klubtáncos Dollyt (Nidhhi Agerwal) akinek munkát kínál az egyik szállodájában, de a lány hirtelen eltűnik, és Mahendra mindenáron meg akarja találni. Munna megígéri Mahendrának, hogy megtalálja.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Sabbir Khan

  • Írta:Vimmi Datta

  • Szereplők: Tiger Shroff, Nawazuddin Siddiqui, Nidhhi Agerwal, Siddharth Nigam, Ronit Roy, Pankaj Tripathi, Sudesh Lehri, Samir Kochhar, Farah Khan, Shaan, Chitrangada Singh

2 comments on “Munna Michael (2017)

  1. Hááát ha ennek a pasinak ez az igazi teste,HÖLGYEIM mindenképp nézzétek meg ezt a filmet. Ha nem is élőben legalább képernyőn keresztül folyassuk a nyálunkat……én végig kész voltam…. áááááá BRUTÁLIS A PASI…MINDEN FILMJÉT MEG FOGOM NÉZNI… Istenem adj nekem erőt elviselni, hogy ez csak a képernyő!!!!…Lányok hajrá!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük