Bol Bachchan (2012)

A film a helyzetkomikumokra, a tévedések vígjátékára, a dupla szerepalakításokra, és a folyamatos hazudozásokra alapozza a nevetésfaktort. Azt viszont nagyon jól csinálja. Például Abbas Ali (Abhishek Bachchan) azt hazudja, hogy ő Abhishek Bachchan. Később meg anyát hazudik magának, lesz belőle mindjárt három is, és szerencsétlen fószer (aki ráadásul soha életében nem hazudott még) egyre inkább belegabalyodik a hálóba, egy olyan ember előtt, aki ölni tud, ha valakit hazugságon kap. Prithviraj Raghuvanshi (Ajay Devgn) ráadásul a naivitásig hiszékeny, mindaddig, amíg ki nem derül, hogy senki sem az, akinek látszik.

Alternatív magyar cím: Nagyon Bachchan 

 megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Rohit Shetty

  • Írta: Yunus Sajawal, Farhad 

  • Szereplők: Ajay Devgn, Asin, Abhishek Bachchan, Prachi Desai, Krishna Abhishek, Asrani, Amitabh Bachchan, Harish Shetty, Archana Puran Singh, Jeetu Verma, Neeraj Vora

2 comments on “Bol Bachchan (2012)

  1. Rohit Shetty újabb „csapjunk a lecsóba” típusú filmje.
    Teli szájjal röhögtem némelyik jeleneten, és bár a sztori nem ér meg egy sort sem, viszont az egész filmen istenien lehet szórakozni, mert Abhishek Bachchan az egyik legjobb komikus, aki bárkit képes eljátszani (ezt már bebizonyította a Bunty aur Babliban).
    Jó szórakozást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük