Dostana – Barátság (2008)

A helyszín Miami, míg a történet középpontjában két férfi keres magának fedelet, albérletet, lakást keresek/kiadó jelige alatt. Találnak is egy nekik (fotós és ápoló) megfelelő helyet, de a házinéni nem tűri meg az unokahúga mellett a fiúkat, csak a lányokat, ezért melegnek adják ki magukat, amire aztán rábólint. De a baj csak ezután jön, hisz mindketten szerelmesek lesznek a széplányba, amiből kialakul ez a szerelmi háromszög.

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Tarun Mansukhani

 • Írta: Tarun Mansukhani

 • Szereplők: Abhishek Bachchan, John Abraham, Priyanka Chopra, Kiron Kher, Bobby Deol, Boman Irani, Sushmita Mukherjee, Eduardo M. Freyre, Liannette Altuve, Steven Baker, Everlayn Borges, Anthony Correa, Monika Gaba, Harry Key, Aubree Marchione

5 comments on “Dostana – Barátság (2008)

 1. Nem tudom, hogy miért lep meg, hogy Karan Johar mindig meglep. Igaz, hogy igyekezett elkerülni, hogy a neve rajta legyen a stáblistán, hátha nem jön be a számítása és megbukik, de senki másnak nem jutott volna eszébe egy meleg-komédiát rendezni Bollywoodban.
  Újabb bizarr ötlet, Bollywood két legnagyobb macsóját megnyerni arra, hogy játsszák el: homokosok. Mit eljátszani, brillírozni! A legjobb jelenetek a filmben azok, amikor Abhishek Bachchan nyafogva lamentál, vagy John Abraham bevágja a durcát. Mellettük Priyanka Chopra nem sokat tehetett, de azért igyekezett nagyon, hogy a két fiú le ne mossa őt a vászonról. Hozzájuk képest Bobby Deol (nevető harmadikként) mélységes csalódás volt. Nekem nem kellett volna.
  Vendégszínészként viszont Boman Iraninak (Murli) a meleg főszerkesztő szerepében arany dolga volt, nem sok jelenete van, de abban tökéletes. És persze meg kell említenem Kiron Khert, aki itt is anyukát, méghozzá Abhishek Bachchan anyukáját alakítja, és szinte katatón állapotba kerül, mikor megtudja kicsifia „másságát”. Az ő jelenetein szabályosan sírtam a nevetéstől.
  Kár, hogy a film vége elrontja az egésznek az ízét, nem hiszem el, hogy Bobby Deol helyett nem találtak volna egy jobb figurát, bárkit, aki hihetőbb
  Fájdalomdíjként viszont mindent visz az utolsó dolog, ami Abhishek Bachchan és John Abraham között történik, hogy bizonyítsák, szeretik a lányt.

 2. Kész, kihaltam! Én is kiváncsi lennék rá, hogyan vette rá ezt a két macsót arra, h eljátszák ezt a szerepet, de nagyon jók voltak, Boman Iránival együtt, majd meghaltam a nevetéstől… és nagy csalódás volt a vége, én John Abrahamnak drukkoltam, de azért ajánlom a filmet, jó szórakozás 😊

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük