The Second Best Exotic Marigold Hotel – Keleti nyugalom – A második Marigold Hotel (2015)

Egy biztos: Sonny Kapoor (Dev Patel) nem szállodaigazgatónak született, de a Marigold Hotel valahogy mégis működik: idősödő angol lakói megszerették az örök rendetlenséget és felfordulást; élvezik mindazt, ami Dzsaipurban annyira más, mint otthon Angliában volt. De most Sonny házasodni készül: hamarosan elveszi élete nagy szerelmét, Sunainát.

Első rész: The Best Exotic Marigold Hotel – Keleti nyugalom – Marigold Hotel (2011)

vagy megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: John Madden

  • Írta: John Madden, Ol Parker

  • Szereplők: Dev Patel, Maggie Smith, Danny Mahoney, David Strathairn, Judi Dench, Bill Nighy, Celia Imrie, Ronald Pickup, Richard Gere, Lillete Dubey, Diana Hardcastle, Subhrajyoti Barat, Fiona Mollison, Zachary Coffin, Jayesh V. Kardak, Tina Desai, Shazad Latif

3 comments on “The Second Best Exotic Marigold Hotel – Keleti nyugalom – A második Marigold Hotel (2015)

  1. Itt is egy folytatás történet, ha sikeres volt egy film, akkor muszáj egy második bőrt lehúzni róla. Az esetek nagy százalékában kevesebb sikerrel. Ezúttal is így történt, pedig még Richard Gere-t is bevetették, az összes (mármint életben maradt) előző szereplőt visszahozták. A csapnivaló szállodaigazgató, Sonny Kapoor (Dev Patel) ezúttal nősülni készül, ami természetesen máris indiai esküvők színes forgatagát jelenti, és tisztességesen végigvezet az összes ilyenkor szokásos hagyományokon, de a forgatókönyv nagyon-nagyon vérszegény lett. És ezen nem tudtak változtatni a színészek sem, pedig ennyi ötcsillagos angol színészt csak az előző rész (és a Harry Potter-filmek) tud felmutatni, szóval nagyon vártam, nagyon reménykedtem, és nagyot csalódtam.

  2. Azt hiszem, minden hiányossága ellenére ez a film olyan sok emberi hozadékkal bír, hogy évek óta előbb csak az egyiket, 15 óta pedig mindkettőt évente minimum egyszer újranézem…és a vége vitathatatlanul nagyon jól sikerült.
    A szeretet legyen veled…♡ ♡ ♡

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük