Josh (2000)

A történet egy kisvárosban játszódik, amely két rivális banda között van megosztva. Az egyik oldal Max (Shahrukh Khan) és bandája felügyelete alatt áll, míg a másik oldalt Prakash (Sharad Kapoor) uralja, ami napi szinten konfliktusokat okoz a városban. Max egy árva keresztény fiú, aki ikertestvérével, a szemtelen, sziporkázó és laza Shirleyvel (Aishwarya Rai) él együtt. Max ahogy felnő, durva és erőszakos emberré válik, számára semmi sem értékes, csak a húga, akiről szeretettel gondoskodik, és megvédi mindentől és mindenkitől. A történet nagy fordulatot vesz, amikor Prakash öccse, Rahul (Chandrachur Singh) hazalátogat Bombayból. Amikor a fiatalok egymásba szeretnek, és erről a két bandavezér tudomást szerez, elszabadul a pokol.

Alternatív magyar cím: Szenvedély 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=s-0BShUTnmA[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Mansoor Khan

  • Írta: Aatish Kapadia, Mansoor Khan

  • Szereplők: Shah Rukh Khan, Aishwarya Rai Bachchan, Chandrachur Singh, Sharad S. Kapoor, Priya Gill, Sharat Saxena, Vivek Vaswani, Anjan Srivastav, Kumar Bharadwaj, Suhas Joshi, Nadira, Shraddha Nigam, Sushant Singh, Puneet Vashist

2 comments on “Josh (2000)

  1. Milyen fura ilyen fiatalnak és bohónak látni Aishwarya Rai-t és SRK-t. A film amúgy a Grease és a West Side Story fura egyvelege, és az is érdekes volt, hogy 1980-ban játszódott, amihez meglepően autentikus volt. De mondjuk semmi váratlan klisé-rombolás, tucatfilm, kitalálható fordulatokkal. Egyszer nézős.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük