Raksha Bandhan (2022)

Lala Kedarnath, 4 nővér legidősebb és egyetlen fiútestvére, egy chaat boltot vezet, amelyet az apja indított el. Lala megígéri haldokló édesanyjának, hogy csak azután fog megnősülni, ha eleget tesz annak a kötelezettségének, hogy először nővéreit házasítja ki. Lala lehetetlen erőfeszítéseket tesz, hogy nővéreit férjhez adja, miközben próbálja megőrizni a család értékét. Ugyanakkor Lala saját érzelmi élete is összeomlással fenyeget, gyerekkori szerelmével, Sapnával. Lala nővérei iránti elkötelezettsége ugyanis óriási akadályt jelent az ő és Sapna szerelmének beteljesedéséhez. Megértve Lala fogadalmának fontosságát, Sapna úgy dönt, megvárja, amíg eléri célját.

Alternatív magyar cím: Testvéri kötelék 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Aanand L. Rai
  • Írta: Himanshu Sharma, Kanika Dhillon
  • Szereplők: Akshay Kumar, Bhumi Pednekar, Sadia Khateeb, Sahejmeen Kaur, Smrithi Srikanth, Deepika Khanna, Seema Pahwa, Neeraj Sood, Sahil Mehta, Abhilash Thapliyal, Manu Rishi

2 comments on “Raksha Bandhan (2022)

  1. Azt gondoltam, ez a mozi egy bonyodalmakkal és poénokkal teljes vígjáték lesz. Nos, ez bizony meglepő fordulattal lett dráma, abból is a sírós fajta. Kár lett volna kihagynom, mert jó film. Mélyen nyúl bele a sajátos kiházasítási hagyomány taglalásába, s annak következményeibe. Kicsit hasonlít a Bhárat-féle „ígéretet tettem apámnak, s bármi áron végigcsinálom” vonalvezetésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük