The Fame Game – A hírnév mögött (2022)

India leghíresebb színésznője eltűnik, a keresés során pedig megkérdőjeleződik életének és családjának tökéletesnek hitt élete, és fájdalmas igazságokra derül fény.

 1. epizód
  Megkezdődik a nyomozás Anamika hirtelen eltűnése miatt. A megelőző hetek emlékképei fényt derítenek boldogtalan házasságára és egy nyugtalanító otthoni incidensre.
 2. epizód
  Miközben a nyilvánosság egyre jobban aggódik Anamikáért, Avi Nikhilt gyanúsítja, Shobha pedig Manishsal szemben bizalmatlan. Amarának eszébe jutnak Anamika aggodalmai.
 3. epizód
  Shobha kihallgatja Nikhil szponzorát. Az emlékképekből kiderül az igazság Anamika vagyonának eredetéről és Manish diagnózisáról. Anamika azon tűnődik, mit rejteget Avi.
 4. epizód
  Kiderül, mi volt az oka Anamika növekvő ellenszegülésének és egy veszekedésnek, amely nem hagyja nyugodni Avit. A jelenben Billy egyedül próbálja meg megtalálni Anamikát.
 5. epizód
  Shobha aggasztó felfedezése újabb vitákat robbant ki a családban. A múltban a feszültség az összeomlás felé taszítja Amarát, Anamikára pedig veszély leselkedik.
 6. epizód
  Egy Manish tanyáján tett látogatás során Anamika rájön, mit akar. A jelenben egy gyilkosság hírére feszültté válik Anamika és Manish filmjének zenei bemutatója.
 7. epizód
  A rendőrség egy aggasztó nyom forrását igyekszik felkutatni. Shobha arra biztatja Avit, hogy mondja el neki, amit tud – mire nyomasztó családi titkok látnak napvilágot.
 8. epizód
  Egy szomorú fejlemény miatt hisztéria tör ki. Shobha nem tud szabadulni egy Anamika hollétével kapcsolatos megérzéstől, valaki pedig többet tud, mint amennyit elárul.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=2EnMuY1g664[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Karishma Kohli, Bejoy Nambiar
 • Írta: Shreya Bhattacharya, Akshat Ghildial, Sri Rao, Amita Vyas 
 • Szereplők: Madhuri Dixit, Manav Kaul, Sanjay Kapoor, Rajshri Deshpande, Suhasini Mulay

2 comments on “The Fame Game – A hírnév mögött (2022)

 1. Nagyon tetszett. BTW, csak az én fejemben sejlett fel némi párhuzam a filmbéli Anamika és Sridevi valós élete között? Csakis nagy vonalakban, persze(gambler a családban, nepotizmus, „kétlaki” élet, pld.).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük