Aranyak – Gyilkosság Himachalban (2021)

A politikai trükkök és személyes érdekek mellett egy brutális legenda is felszínre kerül, amikor két ellenséges vidéki zsaru próbál felgöngyölíteni egy gyilkosságot.

 1. epizód
  A szabadságát töltő Kasturi Dogra nyomozót megrázza egy tinilány eltűnése, és attól tart, hogy egy gyilkos szörnyeteg garázdálkodik a városban.
 2. epizód
  Kasturi el akarja venni Angadtól az ügyet. Egy füles elvezeti a nyomozókat egy tanúhoz, aki talán hajlandó vallomást tenni – de veszély leselkedik rá.
 3. epizód
  Angad és Kasturi próbálja kideríteni, hol volt Kanti Aimee meggyilkolásának éjszakáján. Angad gyanúja szerint Govind kávézótulajdonos áll a Sundar elleni támadás mögött.
 4. epizód
  Az egyik gyanúsított meggyőzőnek nem nevezhető vallomást tesz. Kasturi és Angad kételkedni kezd egy belső emberben. Manhas Ashok agyára megy. Nutan sokkot kap.
 5. epizód
  Kérdéseket vet fel egy ismeretlen szám két gyanúsított híváslistájában. Miközben nő a Hari miatti feszültség, Kasturi és Angad részt vesz egy esküvőn Manhas házában.
 6. epizód
  Miközben sikerül azonosítani az ismeretlen hívót, egy terhelő videófelvétel vallomásra készteti Ravit és Julie-t. Omi letartóztatása lesz Angad legfőbb gondja.
 7. epizód
  Bunty tisztázza magát, ami igazságlavinát indít el Manhasszal, Harival, Gagannal és Kantival kapcsolatban. Nutan kétségbeesésében drasztikus lépésre szánja rá magát.
 8. epizód
  Miután kiderítik, ki erőszakolta meg Aimee-t, Kasturi és Angad további vallomásokat csikar ki azzal a végzetes éjszakával kapcsolatban. Mahadev azonosítja a Nar Tenduát.

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Vinay Waikul
 • Írta: Charudutt Acharya, Rohan Sippy 
 • Szereplők: Raveena Tandon, Parambrata Chatterjee, Ashutosh Rana. Zakir Hussain, Meghna Malik

One thought on “Aranyak – Gyilkosság Himachalban (2021)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük