Jonas Brothers Family Roast – Jonas Brothers: Családi ugratás (2021)

Kevin, Joe és Nick ütős poénokat süt el és kegyetlenül szurkálódik többek között Pete Davidsonnal és John Legenddel ebben a stand-up műsorban. Házigazda: Kenan Thompson.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Alex Van Wagner, Maureen Bharoocha
  • Írta: Lauren Greenberg, Sean O’Connor
  • Szereplők: Joe Jonas, Nick Jonas, Kevin Jonas, Kenan Thompson, Priyanka Chopra Jonas, Sophie Turner, Danielle Jonas, Pete Davidson, Lilly Singh, Jack Whitehall

2 comments on “Jonas Brothers Family Roast – Jonas Brothers: Családi ugratás (2021)

  1. Bár úgy tűnik, hogy az égetésnek komoly műfaja van Amerikában, nálunk szerencsére ez nem lett felkapott műsorszám. Megnéztem ezt az egyet és köszönöm, több nem kell belőle. Az ugratással nincs bajom, főleg ha mögötte érezni a szeretetet és itt azért többnyire kedvesen és mókásan vicceskedtek egymással, viszont némelyik poén nemhogy ütős, hanem semmilyen sem volt. És sokszor egyszerűen nem értettem a popkultúrális utalásokat, úgy éreztem, kimaradtam valamiből. Leginkább kínosan mosolyogtam egész idő alatt, csak néhány beszóláson nevettem el magam.
    Lilly Singh volt már viccesebb, Jack Whitehall eléggé ordenáré lett, Pete Davidson szerencsére hozta a formáját, a Jonas testvérek felhőtlenül szórakoztak a saját lealázásukon, bár Nick egy-két humorbombát műmosollyal fogadott, a három feleség közül Priyanka vicceit fogadta a legkevesebb nevetéssel a közönség.
    Az azért jelent valamit, hogy a családból sem a testvérek anyja, sem a legkisebb fiú, Franklin nem jelent meg, feltételezem, hogy nem akartak az erőltetett vicceskedés részesei lenni. Persze le a kalappal a feleségek előtt, végig támogatták a férjeiket, sőt, ők maguk is részesei voltak a beszólásoknak.
    Egyszer megnézhető, ilyet is láttam, de egy poénja sem lesz szállóige.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük