Rangasthalam (2018)

A történet egy Rangasthalam nevű faluban játszódik. Chitti Babu (Ram Charan) boldog ember, aki hallássérült, és nem hagyja, hogy a fogyatékossága bármiben is akadályozza. Testvére, Kumar Babu (Aadhi Pinisetty) visszatér Dubaiból, és látja, hogy a faluban semmi sem változott. Hogy mi történik, amikor úgy dönt, hogy szembeszáll a rettegett elnök úrral (Jagapathi Babu), az alkotja a történet további részét.

Alternatív magyar cím: Színház

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Sukumar
 • Írta: Sukumar 
 • Szereplők: Ram Charan, Samantha Akkineni, Aadhi Pinisetty, Jagapathi Babu, Prakash Raj, Naresh, Rohini, Anasuya Bharadwaj

3 comments on “Rangasthalam (2018)

 1. Első nézésre egyetlen bajom volt a filmmel. Hogy a sárga betűknek nem volt fekete szegélye, emiatt nagyon nehezen volt olvasható az alapvetően világos színvilágú filmen. Főleg amikor a földeken játszódtak a párbeszédek. Valahogy lemaradt a fekete szegély és ez erősen befolyásolta az élvezeti értékét.
  Pedig jól indul a film, Ram Charan egy falusit alakít, akinek mindenki hangosan kiabál, ha azt akarják, hogy meg is értse amit mondanak (néha persze alkalmi süketnek tetteti magát, ha az jobban megéri neki). A bevezető jelenetek, amelyek megadják a film alaphangulatát, különösen jól sikerültek, élvezet volt nézni, ahogy méretes szakállal (nem áll jól neki) kedélyes fickót alakít.
  Tetszett, hogy a paraszti létet kicsit sem próbálták meg idealizálni, Samantha Ruth Prabhu szinte tenyeres-talpas parasztlány benyomását keltette, amikor erősen megfogta az eke szarvát.
  A történet egyszerűnek, mégis fájdalmasan őszintének tűnik, ahogy a kisemberek megpróbálják az életüket jobbá tenni.
  A film végi csavarra meg én sem számítottam. Megleptek, na!
  Jó film volt, Ram Charan kezd összetettebb karaktereket alakítani és ez jót tesz neki. Samantha meg egyenesen lenyűgöző volt a szókimondó és kicsit műveletlen falusi lány szerepében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük