Ray – Ray világa (2021)

Egy négy részből álló sorozat, amely az ünnepelt alkotó és író, Satyajit Ray négy novellájának filmadaptációját tartalmazza a szatírától a pszichológiai thrillerig.
Nefelejcs
Egy csalhatatlan memóriájára büszke, könyörtelen vállalati cápa elindul az önbizalomhiány lejtőjén, amikor kiderült, hogy nem emlékszik egy nővel való találkozásra.
Az imposztor
Egy félénk sminkmester maszkokat kezd készíteni és használni, hogy elégtételt vegyen azokon, akik megbántották, és a maszkviselés lesz a fegyvere – vagy a végzete.
Minek ekkora felhajtás?
Amikor egy kleptomániás énekes évekkel később találkozik egy korábbi áldozatával, jóvá akarja tenni a hibáját, de a próbálkozásai nem egészen a tervek szerint alakulnak.
Rivaldafény
A népszerű, de kreativitási válságtól szenvedő színész egyre növekvő bizonytalansággal küzd, miközben félő, hogy egy másik ikon ragyogó aurája elhalványítja a csillagát.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Srijit Mukherji, Abhishek Chaubey, Vasan Bala
  • Írta: Niren Bhatt, Siraj Ahmed, Satyajit Ray
  • Szereplők: Manoj Bajpayee, Gajraj Rao, Ali Fazal, Shweta Basu Prasad, Anindita Bose, Shruthy Menon, Kay Kay Menon, Bidita Bag, Dibyendu Bhattacharya, Harshvardhan Kapoor, Radhika Madan, Chandan Roy Sanyal, Manoj Pahwa

One thought on “Ray – Ray világa (2021)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük