Khuda Haafiz (2020)

Sameer és Nargis alig házasodnak össze amikor bekövetkezik a gazdasági világválság. Sameer informatikai üzlete bezár és Nargis is elveszíti állását ezért Nomanba jelentkeznek munkára, ahol mindkettőjüket kiválasztják. Nargisnak kell előbb munkába állnia, de mielőtt Sameer utána indulna Nargis kétségbeesetten hívja fel, hogy nincs biztonságban, ez nem az az állás, amit ígértek neki és szüksége van segítségre. Sameer rendőri segítséget kér és Nomanba repül, ahol egy pakisztáni taxisofőr, Usman segít neki. Végül sikerül megtalálnia Nargist, de mielőtt elvihetné minden sokkal rosszabbra fordul.

Második rész: Khuda Haafiz Chapter 2 Agni Pariksha (2022)

Alternatív magyar cím: Isten áldjon 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Faruk Kabir
  • Írta: Faruk Kabir 
  • Szereplők: Vidyut Jammwal, Shivaleeka Oberoi, Annu Kapoor, Shiv Panditt, Aahana Kumra, Vipin Sharma

5 comments on “Khuda Haafiz (2020)

  1. Ezt a filmet véletlenül néztük meg, összekevertük az eredetileg tervezettel. A férjem szóvá is tette, hogy ennek is lement a fele és Taapsee Pannu még nem jelent meg benne:)
    Szóval őt senki ne várja, de egy izgalmas és megdöbbentő filmet igen. A történet (egy-két akciódúsabb jelenettől eltekintve) a valóságon alapszik. A rendezőnek maga a férj mesélte el hajmeresztő történetüket: hogyan ment ki gyanútlan felesége Ománba (a filmben persze fiktív, de jól felismerhető néven szerepel) dolgozni a nagy gazdasági válság kitörésekor, majd tűnt el. A kétségbeesett hitves egy bordélyig követi a nyomokat, ahonnan nehéz a szökés.
    A film tartalmaz némi vérfürdőt, ezért létezik egy olyan verzió is, amiből ezeket kivágták és a politikailag inkorrekt megjegyzést magyarázattal látták el a film elején. (Ez nem a finomított verzió.)
    A film második részét októberre ígérik, kíváncsi vagyok mit takarhat a folytatás. A szereplők ugyanis egy konzervatív család tagjaiként az incidens után megváltoztatták a nevüket és lakhelyet változtattak, hogy új életet kezdjenek.

  2. Nagyon tetszett a film. Hát eléggé eltér a megszokottól, ezekkel a véres jelenetekkel. Fura is volt látni, mert nem ez a jellemző az indiai folmekre. De tetszett nagyon. S a filmzenéje az is jó nagyon.

  3. Szerettem volna megnézni, de a hang minősége miatt élvezhetetlen. Másnak nem volt gond ezzel? Köszönöm

    1. Szia! Pontosan mit tapasztalsz? Mert én belenéztem és nem volt gond a hanggal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük