Commando 3 (2019)

Egy titokzatos férfi következő küldetése az, hogy londoni támaszpontjáról megtámadja az országot. Karan Singh Dogra elindul levadászni az ellenfelét és ehhez a brit hírszerzés segítségét kéri. Vajon képes lesz-e a Kommandó megakadályozni a terrortámadást és megmenteni az országot?

Alternatív magyar cím: Kommandó 3 

Első rész: Commando – Kommandó: Egyszemélyes hadsereg (2013)

Második rész: Commando 2: The Black Money Trail (2017)

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Aditya Datt
 • Írta: Darius Yarmil, Junaid Wasi 
 • Szereplők: Vidyut Jammwal, Adah Sharma, Angira Dhar, Gulshan Devaiah

2 comments on “Commando 3 (2019)

 1. Az első részt imádtam, a másodikat gyűlöltem, úgyhogy kellett egy harmadik rész is. A sztori jól indul, hinduból muszlimmá vált gyerekek agymosása zajlik és annyira fanatikussá nevelik őket, hogy semmi szín alatt nem hajlandóak vallani, milyen nagy terrortámadást készül elkövetni egy név nélküli, arctalan valaki (aki őket is terroristává tette). A gyerekek háttere, mikrokozmosza eléggé meg lett rajzolva ahhoz, hogy lássuk, nincs egyszerű dolga a rendőrségnek, ezért segítségül hívják Commandót.
  A következő, már londoni jelenet a főterroristát mutatja be és bennem (hogy is mondjam) meghűlt a vér. Egészen elképesztő brutalitással mutatták be, hogyan neveli és fanatizálja a fiatalokat. Ezt nem láttam jönni.
  A két lány közül Angira Dhar számomra ismeretlen volt, de Adah Sharmát láttam már más szerepekben, ahol nem győzött meg, itt viszont teljes egészében magáénak tudta a karaktert.
  A két főszereplő között a harc elég hamar személyessé fajul és ez kihat mindkettőjük cselekedeteire, ettől izgalmas és érdekfeszítő lett a sztori.
  Ráadásul olyan csavarokat tettek a történetbe, amelyekre ugyan lehetett számítani, de ezek kombinációja már elég ütős volt ahhoz, hogy megállapítsam, a Commando 2 csak egy fura kisiklás volt, és a Commando-sorozatnak van jövője.
  A vége kicsit túltengett a hazafiságtól és a főgonosznak is egészen csúnya vége lett, de összességében meg vagyok elégedve a filmmel.
  Vidyut szokás szerint hozta a formáját, természetesen nem használt dublőrt és érdekes módon a két lány is nagyon jól verekedett, pofás koreográfiát találtak ki nekik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük