Master (2021)

Az alkoholista professzort, JD-t három hónapra a fiatalkorúak javító-nevelő intézetébe küldik tanítani, ahol összeütközésbe kerül egy gengszterrel, Bhavanival, mert az iskola fiatalkorú fogvatartottjait saját bűncselekményeihez használja fel.

Alternatív magyar cím: Mester

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Lokesh Kanagaraj
 • Írta: Lokesh Kanagaraj, Rathna Kumar, Pon Parthiban 
 • Szereplők: Vijay, Vijay Sethupathi, Malavika Mohanan, Arjun Das, Andrea Jeremiah, Nassar

4 comments on “Master (2021)

 1. A fenti sztori már önmagában ígéretes filmet helyezett kilátásba, Vijay jól tudja alakítani az alkoholistát, az imdb-s százalék pedig reményt adott arra, hogy nem rontották el nagyon.
  Nos, a villain színrelépése nem ezt mutatta, a Vijay Sethupathi által alakított Bhavani (bár az előélete alapján szimpatikusnak kellett volna tűnnie) valójában sótlan és élettelen figura volt, a megformálóját pedig véletlenül sem nevezném színésznek. Arcjátéka semmi, mozdulatai suták, verekedni nem tud, bámulni se, fogalmam sincs, hogy mi alapján tették meg egy nagy költségvetésű film másik főszereplőjének.
  Szerencsére Vijay belépője megmentette a napomat! Amikor a diákok csak össznépi karneváli dobolással tudták felkelteni részeg álmából, az mindent vitt! Nagyon nevettem 😀
  A film első egy órája a professzor előéletével és Bhavani karakterfejlődésével (ami nagyon nem volt) foglalkozott. Pontosan 60 perc múlva lépett be az intézet kapuján, ahol erősen csodálkoztam, hogy a fiatalkorúak többsége szakállas és legalább 30-nak néz ki. Az rendben van, hogy nem találtak ennyi gyerekstatisztát (nincs rendben), de ezeket a meglett férfiakat inkább hátra kellett volna eldugni.
  Viszont elég hamar rátértek a reménytelen pokol ábrázolására, hirtelen és váratlanul egy nagyon kemény és brutális valóságban találta magát a másnaposságtól még mindig kóválygó professzor, aki, mint kiderült, személyes okok miatt nem tud sírni és aludni, ezért iszik. Nos, elég hamar elsírta magát, amit nem is csodálok, mert nekem is könnyeket csalt a szemembe a helyzet.
  A történet okosan volt felépítve és több, mint hihető volt az alapszituáció. Lehetséges, hogy megtörtént esetet dolgozott fel, vagy vannak arra utaló jelek, hogy a valóságban is így működik a fiatalkorúak intézetében a rehabilitáció. Mindenesetre elszomorító, ha akár csak kis része is igaz.
  Viszont végre a végén nem megdicsérik a főhőst, hogy megölt valakit, na, ilyen még nem volt a tamil filmtörténelemben! WOW!

 2. szia csak azt szeretném meg kérdezni hogy suriya sivakuma filmjeit azt nem fordítjátok ? csak azért kérdezem meg mert láttam pár filmjének az előzetesét és meg tetszett csak sajnos nincsen egyik filmjéhez sem felirat és így nem tudtam meg nézni előre is köszönöm a választ

  1. Kedves Ramóna!
   Suriyától a következő filmek vannak fenn a hundián: Thaanaa Serndha Koottam (2018), Aadhavan (2009), Anjaan (2014), Ayan (2009), Maattrraan (2012), Vaaranam Aayiram (2008). További filmjeivel kapcsolatban sajnos nem tudok nyilatkozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük