Bombay Begums – Bombay királynői (2021)

Igazgatói tárgyalók vagy épp a társadalom perifériája – öt különböző hátterű, ambiciózus nő keresi útját álmok, vágyak és csalódások közepette a modern Mumbaiban.

 1. Farkasokkal futó asszonyok
  Rani, a frissen kinevezett bankigazgató igyekszik megelőzni egy botrányt. Fatimának egy előléptetési ajánlat okoz dilemmát. Ayesha a ballépése után igyekszik előretörni.
 2. Szerelem
  Miközben Ayesha segít Lilynek céljai elérésében, saját kimondatlan vágyai miatt vívódik. Rani és Fatima összevesznek egy üzleti ügyön, és belső démonaikkal is küzdenek.
 3. Bíborszín
  Rani komplikált házasságának újabb rétegei tárulnak fel. Fatima súlyos személyes és szakmai döntések között őrlődik. Ayesha lakásvadászata némi nehézségbe ütközik.
 4. Az üvegbúra
  Egy zaklatást követően Ayesha nem igazán tudja, mit tegyen. Ranit válságba sodorja egy kiszivárgott videó, Lily rosszakarója pedig akadályt gördít a gyár beindítása elé.
 5. Az arany jegyzetfüzet
  Ayesha elmondja az igazat, de a reakciók aggasztóak. Az elnyomott Fatima továbbra is máshol keres vigaszt. Újabb balszerencse rondít bele Lily rövid pihenésébe.
 6. Saját szoba
  Az árulások, vallomások és összetört álmok nyomán Rani, Ayesha, Fatima, Lily és Shai a kezükbe veszik életük irányítását, és meghoznak pár súlyos döntést.

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Alankrita Shrivastava
 • Írta: Alankrita Shrivastava
 • Szereplők: Pooja Bhatt, Shahana Goswami, Amruta Subhash, Plabita Borthakur, Aadhya Anand, Rahul Bose, Manish Chaudhary

2 comments on “Bombay Begums – Bombay királynői (2021)

 1. Minden embernek megvan a maga szoros kalitkája elvárásokból, hagyományból, családi kötelékekből és kötelességekből. A sorozat ezt a témát járja körül női sorsokat követve.
  Én nagyon szeretem, ha egy film nem akarja elhitetni, hogy az emberek jók, vagy rosszak. Az epizódokban itt is megismerhetjük a szereplők gyengeségeit és közben mégis együttérzünk velük a helyzetekben, amikben helyt kell állniuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük