Sarileru Neekevvaru (2020)

Ajay Krishna (Mahesh Babu) az indiai hadsereg őrnagyaként szolgál amikor az ezredéhez csatlakozik egy szintén Ajay nevű fiatal tiszt. Amikor egy lövöldözés során Ajay súlyosan megsérül akkor ezredese megkéri Ajay Krishnát és tiszttársát Siva Prasadot, hogy tájékoztassák a hírről Ajay családját, lehetőleg úgy, hogy az a nővérének esküvői előkészületeit ne zavarja meg. A Kurnol felé tartó vonatút során találkoznak Samskruthival, akit egy átlagon aluli férfihez készülnek hozzáadni. A lány azonban elhatározza, hogy megszökik és keres magának egy sokkal jobb partit. Amikor meglátja Ajay Krishnát rögtön beleszeret és megpróbálja csapdába csalni azzal, hogy megvádolja erőszakkal, de a férfi ekkor sem áll kötélnek.

Alternatív magyar cím: Senki nem érhet fel hozzád 

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Anil Ravipudi
 • Írta: Anil Ravipudi
 • Szereplők: Mahesh Babu, Rashmika Mandanna, Vijayashanti, Prakash Raj, Rajendra Prasad, Murali Sharma, Tanikella Bharani, Rao Ramesh, Vennela Kishore, Subbaraju, Tamannaah Bhatia

2 comments on “Sarileru Neekevvaru (2020)

 1. Az első jelenetben volt egy kis Jab Tak Hai Jan érzésem, végül is Mahesh ezúttal bomba-elhárítót alakít, méghozzá őrnagyi rangban. Persze a hatástalanítás itt valamivel viccesebbre sikeredett, bár ezúttal nem sikerült a telugu humort átadnia, kicsit fárasztónak és erőltetettnek tűnt.
  Az első dal Tamannaah-é volt, és az volt a fura, hogy bár a film telugu, a dal hindi nyelven kezdődött, aztán váltott át telugura. Nagyon fura volt.
  A katonai táborban játszódó jelenetek túlnyomó része indokolatlanul patetikus és túlságosan elnagyolt volt, de telugu film révén ehhez már hozzászokhattunk. Egy egyszerű őrnagy simán beleszólhat katonai hadműveletekbe, sőt, ő dönthet róluk. Majd részt is vesz benne, természetesen. Kackiásan odavonul és odasóz. Így kell ezt. Kicsit megmosolyogtam. Bárcsak ilyen egyszerű lenne.
  Prakash Raj természetesen most is tökéletes a szerepében, mint mindig. Ezúttal a villain karakterét osztották rá, de hát ő bárkit el tud játszani. Ezúttal is tökéletesen megoldotta. Egyszerre volt vicces és félelmetes.
  A vonatos jelenetek nekem nem voltak annyira viccesek, bár Rashmika Mandanna burleszkszerű mozdulatai a némafilmek korára emlékeztettek és felkavarták a lassan unalomba fulladó jelenetsort. A nyomulós csaj sztori eléggé elütött a hagyományos indiai történetektől, nem ehhez vagyok szokva, úgyhogy erősen csodálkoztam.
  Viszont a vonat elképesztően szép tájakon haladt keresztül, csak lestem ki a fejemből. Azokért a képekért már megérte.
  A verekedős jelenetekben az tetszett, hogy Maheshnek nagyon jól áll a gyakorlóruha, viselhetné többször is.
  Volt egy-két jelenet ami nagyon jól sikerült, pl. amikor a miniszter mögött álló embertömeget egy pillanat alatt szétzavarta egy zseniális ötlettel, azon hangosan nevettem.
  A két történet közül az egyik, bár az akar lenni, de cseppet sem vicces és nagyon idétlen, a másik pedig nincs normálisan kidolgozva és folyton humorosra veszik a helyzetet. Az utolsó megoldás, hogyan lehetne a korrupt minisztert megnevelni, tetszett, de ezt is túlreagálták, emiatt kissé csalódott vagyok. Persze a felirat miatt is, volt néhány igazán szemet szúró mondat, amely hemzsegett a magyartalan fogalmazástól és a többszörös képzavartól. Pl: “Csak valaki megijedve kompromisszumot javasol. Nem bátorítok semmilyen kompromisszumot!” Ennek a két mondatnak semmi értelme és a mondatszerkezet is erősen sántít.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük