Fabulous Lives of Bollywood Wives – A bollywoodi feleségek ragyogó élete (2020)

Négy szórakozást kedvelő asszony Bollywood felső köreiből Neelam Kothari (Samir Soni felesége), Maheep Kapoor (Sanjay Kapoor felesége), Bhavna Pandey (Chunky Pandey felesége) és Seema Khan (Sohail Khan felesége, és nem mellesleg Salman Khan sógornője) egyáltalán nem hétköznapi életét és mindennapjait követhetjük nyomon, továbbá SRK és felesége Gauri vendégszereplőként jelenik meg. A kamera segítségével megismerhetjük szakmai és családi életüket, valamint baráti kötelékeiket.

Első évad:

 1. Keringők és a kitömött melltartó
 2. Szép munka!
 3. Rákok, karmok és hajcihő
 4. Érzések és arcfeltöltés
 5. Biztonsági öveket bekapcsolni!
 6. Rajtad a sor!
 7. Keresd a nőt!
 8. Shah Rukh és Gauri Big szuperbulija

Második évad:

 1. Szerelem, élet és menopauza
 2. Bollywoodi barátok mindörökké
 3. A madarak csiripelték
 4. A férfiak a Marsról származnak…
 5. Barátok, család és egyéb állatok
 6. Vad dolgok
 7. Arcfelvarrás és kínos pillanatok
 8. A vágy tárgyai közelebb vannak, mint ahogy látszanak

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=5IQ645-UUV4[/embedyt]

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Uttam Domale
 • Szereplők: Neelam Kothari, Maheep Kapoor, Bhavna Pandey, Seema Khan, Gauri Khan, Sohail Khan, Sanjay Kapoor, Chunky Pandey, Shah Rukh Khan, Samir Soni

3 comments on “Fabulous Lives of Bollywood Wives – A bollywoodi feleségek ragyogó élete (2020)

 1. Kíváncsi voltam a sorozatra, mert biztos észrevettétek, hogy nemcsak a filmeket nézem, hanem érdekel az is ami mögötte van. Nem elvakult rajongó-módon, inkább csak langyos érdeklődés szintjén. A sorozat a Keeping Up with Kardashians amerikai sorozat ötlete alapján készült el, amit persze nem láttam, mert a Kardashian család kicsit sem hoz lázba. Viszont itt nem egy, hanem mindjárt négy családot is megismerhetünk, mert a négy hölgy 25 éves barátsága mögött kemény munka áll, jól olvastátok, munka, a hölgyek foglalkozása ugyanis: bollywoodi sztár-feleség. És ez elég kemény munkával jár, bár annyi pénzből, amit ők kapnak kiadásra (illetve saját maguk is megkeresnek) én is ilyen jól néznék ki 45-50 éves koromra. Hosszan betekinthetünk a színfalak mögé, együtt utazhatunk velük, nézhetjük a terveiket, betekinthetünk a nepotizmus kulisszái mögé (ezt a részt simán nem szégyellik, tudomást sem vesznek róla), megismerhetjük fiatalságukat, barátságukat és sok apró interjút láthatunk.
  És persze a 8 rész alatt akkora sztárkavalkádot nézhetünk meg, hogy csak kapkodjuk a fejünket: Ananya Pandey, Jet Li, Malaika Arora, Arjun Kapoor, Ekta Kapoor producer, Karan Johar, Janhvi Kapoor, Raveena Tandon, Jacqueline Fernandez, Avinash Gowariker sztárfotós, Sidharth Malhotra, Neha Dhupia, Boney Kapoor, stb.
  Ennek ellenére a sorozat látványosan megbukott, ugyan miért is? Talán mert a nyilvánvaló nepotizmust nem kellene félvállról vennie, talán mert a hölgyek leginkább magukkal vannak elfoglalva és nem igazán érdekli őket a világ (kivéve amikor reklámcélból látványosan küzdenek a klímaválság vagy a szennyezett tengerpart ellen), amikor kitűnik, hogy tényleg elefántcsont-toronyban élnek és a védettségük tudatában lehetnek érzéketlenek és könyörtelenek.
  Az én szememben azért vallott kudarcot a sorozat, mert felszínes. Igen, már az első részben kiderült. A férjek savanyú képpel asszisztáltak asszonykáik hülyesége mellett és nem igazán láttam egyetlen természetes mozdulatot sem, és nem hallottam egyetlen őszinte mondatot sem. Minden csinált volt és művi. Erre ott vannak a filmek, a reality-sorozatnak nem erről kellene szólnia.
  Persze voltak benne jó jelenetek, ahol elengedték magukat és nem érdekelte őket a kamera, mert annyira belelovallták magukat a pillanatnyi helyzetbe, hogy hirtelen önmagukat adták (3. epizód cicaharc része), vagy amikor Seema bepánikolt a repülőn (ahol business class osztályon utaztak!). Azért valahol Sohail és Seema különélése is érdekes volt, ez a se veled, se nélküled kapcsolat kicsit megfűszerezte, hogy nem egy hagyományos házaspárt láttunk, mert a kapcsolatuk nagyon is eltért a szokványostól.
  És be kell vallanom, hogy a 7. fejezetben hangosan nevettem a medencés jelenet alatt, mert akkor és ott tényleg nagyon aranyosak voltak; négy középkorú, férjes asszony dögös bollywoodi pasikról fecseg. Imádnivalóak voltak.
  Azért kicsit furcsállottam, hogy a baráti társaságnak volt egy ötödik tagja, aki csak a legutolsó részben jelent meg, és ő Gauri Khan. Rövid és nem igazán érthető magyarázatot adott arra, hogy ő miért nem szerepelt a tv-sorozatban, de egészen a végéig nem is derült ki, hogy valójában nem négyen vannak, hanem egy ötösfogatról van szó.
  Persze végtelenül élveztem a mumbai vágóképeket, mert úgy éreztem ismét ott vagyok Juhuban, Bandrában és járom az ismerős utcákat.
  Az utolsó rész legvégén pedig bevágtak egy lockdown bejelentkezést, skype-konferenciát, amitől abszolút olyan érzésem volt, mintha öt perce forgatták volna az egészet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük