Ginny Weds Sunny – Ginny elveszi Sunnyt (2020)

Egy többször kikosarazott agglegény nagyon szeretne már megnősülni – és tudja is, hogy kit venne el. De korábbi szerelme nem egy könnyű nő, viszont a férfi váratlan segítséget kap a nő anyjától.

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Puneet Khanna
 • Írta: Navjot Gulati, Sumit Arora 
 • Szereplők: Yami Gautam, Vikrant Massey, Mansi Sharma, Suhail Nayyar, Rajiv Gupta, Ayesha Raza Mishra, Mazel Vyas

2 comments on “Ginny Weds Sunny – Ginny elveszi Sunnyt (2020)

 1. Kedvem volt ebben a monszunos időben egy kis esküvői filmet nézni, nem Yami Gautam miatt, mert hiába szép, nekem nem nagyon jön be a színésznő, idáig egy értékelhető alakítását sem láttam, hanem inkább Vikrant Massey miatt, aki felzárkózott Rajkummar Rao és Ayushmann Kurrana mellé, nemcsak népszerűségben, hanem hasonló karakterek alakításában is.
  Maga a sztori érdekes lett volna, ha jobban megírták volna a dialógokat, de én közben észrevétlenül belesüppedtem abba, hogy ismerős delhi helyszíneket fedeztem fel, és ilyenkor nekem már oly mindegy, ha pocsék a film, akkor is elvarázsolódom.
  Viszont a párkapcsolati bonyodalmakról szóló jelenetek miatt nem nagyon volt kedvem odafigyelni, hogy egy alapvetően modern szemléletű lány és egy meglehetősen konzervatív, félénk fiú hogy fog összejönni, főleg, ha a lány anyja tevékenyen belekapcsolódik a kerítésbe.
  A vége meg annyira nyálas és főleg, hollywoodi lett, hogy emiatt tényleg nem sok értelme volt elindítani a filmet.
  A zenék és a dalok nem voltak annyira fülbemászóak, de a jelmezek kárpótoltak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük