Good Newwz (2019)

Varun Batra a Mumbaiban található Volkswagen bemutatóterem vezetője. Ő és felesége, Deepti “Deepu” Batra boldog házasságban élnek immár hét éve, egyetlen problémájuk a gyermektelenség. Varun nővére, Richa javaslatára felkeresik a neves termékenységi szakembert, Anand Joshit, aki az in vitro megtermékenyítést ajánlja fel nekik, mint egyedüli megoldást. Varun spermamintát ad, melyet doktor Anand majd beültet Deepu petéjébe. 12 nappal később azonban kétségbeesve hívja fel őket Anand felesége, Dr. Sandhya Joshi, mert ügyüket összekeverték egy másik Batra-páréval, a chandigarhi Honey Batra és felesége Monika “Moni” Batra in vitro megtermékenyítésével.

Alternatív magyar cím: Tuti hírek

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Raj Mehta
  • Írta: Jyoti Kapoor, Raj Mehta, Rishabh Sharma
  • Szereplők: Akshay Kumar, Kareena Kapoor Khan, Diljit Dosanjh, Kiara Advani, Adil Hussain

4 comments on “Good Newwz (2019)

  1. Na végre! Bár már láttam másik forrásból, de még mindig megdöbbenek, hogy két új, számomra ismeretlen színész mennyire jól felnőtt a feladathoz: hozzák a tapasztaltabb, általában főszerepeket játszó kollégáik szintjét (bár Diljit-nek azért van pár főszerepe, de még nem láttam egy filmjét sem eddig).
    A – számomra – kissé kényes témaválasztás ellenére egy nagyon jó film, nem is tudom, hogy döntenék a cselekmény szerinti helyzetben, talán mint a filmben.
    Plusz egy kedvenc indiai film, bár már bőven száz feletti a lista. És még a hundián elérhető telugu/tamil filmeknek a felét sem láttam.

  2. Nagyon jó film volt, a zenéjét rendszeresen hallgatom azóta is munka közben.

  3. A filmfare.com ezt nevezte a legjobb indiai vígjátéknak… biztos valami férfi írta azt a listát, akinek nincs gyereke… a punjabiak nagyon cukik, de ez a film egyáltalán nem vicces, ez egy nagyon komoly téma és van is egy szívhez szóló monológja Kareenának, amin el kéne gondolkodnia minden férfinak! Remélem lesz, akinek megérinti a szívét… Tetszett különben, nagyon jók voltak mind a négyen. Köszönöm 🌷

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük