Shivaay (2016)

Shivaay (Ajay Devgn) egy jól ismert hegyi vezető a Himalájában, amikor egyik útján találkozik Olgával (Erika Kaar) és egymásba szeretnek. Olga hamar teherbe esik, de nem akarja a gyereket, Shivaay győzködi őt, hogy szülje meg a babát. Olga elhagyja az országot a szülés után, anélkül, hogy megnézné gyermekét. Kilenc évvel később Shivaay lánya, Gaura (Abigail Eames) rájön, hogy anyja még él, és Bulgáriában lakik. Kiborul, hogy Shivaay eltitkolta ezt, és találkozni akar vele. Elutaznak Bulgáriába, ahol Olga a gyermekkereskedelem ellen küzd, és ennek következtében Gaurát elrabolják. Shivaay tehetetlen, mert a bolgár rendőrség őt gyanúsítja a gyerekrablással.

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Ajay Devgn
 • Írta: Ajay Devgn, Sandeep Srivastava, Robin Bhatt
 • Szereplők: Ajay Devgn, Sayesha Saigal, Erika Kaar, Abigail Eames, Vir Das, Girish Karnad, Saurabh Shukla

5 comments on “Shivaay (2016)

 1. A film megnézése után közel 1 órán törtem a fejem, pörgött az agyam, de ehhez foghatót, hasonlót se láttam mostanáig, mondom ezt annak tükrében,hogy az elmúlt 50 évben azért sikerült végig néznem vagy 8-10000 filmet, köztük Hollywood szinte összes nagy produkcióját, temérdek Ázsiai, (Kínai, Japán, Koreai, stb) Európai, és Indiai, egyszóval a világ minden tájáról származó filmet is,
  Egyszóval azt gondolom Ajay Devgn rendező, író úrnak (és egyben főszereplőnek) sikerült azt elérnie amiről a legtöbb rendező, író, és szereplő csak álmodik. Alkotni, létrehozni és megvalósítani is egyben egy igazi feledhetetlen szuperprodukciót, mesterművet mely aktualitását soha nem veszti el.
  Vannak még csodák! 🙂

 2. Tökéletesen egyetértek Maródi Úrral.
  Rendkívüli a film, valóban!
  Köszönet érte, hogy láthattam!

 3. Nem egy könnyű szórakoztató film, inkább kőkemény dráma, de tökéletesen megalkotva.

 4. elfogult vagyok a filmmel ! szófiában szemtanúja voltam a taxis jelenet forgatásának ! azóta devgn a kedvenc színészem !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük