War (2019)

India első számú ügynöke Kabir (Hrithik Roshan) egy különleges alakulatot vezet, speciálisan kiképzett ügynökök csoportját, akiket a legveszélyesebb küldetésekben vet be az ország. Khalid (Tiger Shroff) az indiai fegyveres erők soraiban harcol, de legfontosabb célja, hogy lemossa családja nevéről azt a gyalázatot, amit apja árulása okozott. Csatlakozni akar Kabir csapatához, de az ügynök számára kellemetlen emlékeket idéz fel, Khalid apja kitüntetett katonaként Kabir harcostársa volt, amíg el nem árulta őt. Csak felettese utasítására veszi be a fiút a csapatába, de fokozatosan lenyűgözi Khalid odaadása és intenzív hozzáállása. A legjobb katonájává válik, minden alkalommal flörtölve a halállal a rájuk váró küldetésekben.

Alternatív magyar cím: Háború

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Siddharth Anand
  • Írta: Abbas Tyrewala, Shridhar Raghavan, Siddharth Anand, Aditya Chopra
  • Szereplők: Hrithik Roshan, Tiger Shroff, Vaani Kapoor, Ashutosh Rana, Anupriya Goenka, Dipannita Sharma, Soni Razdan

4 comments on “War (2019)

  1. Köszönöm! Angolul már láttam, de most megnézem magyarul is. Nekem nem tetszett annyira a “fordulat” benne, mindenesetre meglepő volt. Maga a film teljességében egy remek akció film.

  2. Köszönet a feltöltésért, most fedeztem fel a bollywoodi filmeket és nagyon örülök, hogy itt meg is találom szinkronnal vagy felirattal őket 🙂

    Ez a film szerintem nagyon jó akciófilm, érdekes, nem ül le, nem unalmas 5 perce sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük