Leila – Leila nyomában (2019)

A közeli jövőben egy elnyomó rezsim elszeparálja a társadalmi csoportokat, melyek között tiltottá teszi az átjárást vagy elvegyülést. Egy nő azonban kijátssza a rendszert, hogy megkeresse a tőle évekkel ezelőtt elvett lányát, Leilát.

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Deepa Mehta, Shanker Raman, Pawan Kumar
 • Írta: Urmi Juvekar, Suhani Kanwar, Patrick Graham
 • Szereplők: Huma Qureshi, Siddharth, Leysha Mange, Seema Biswas, Rahul Khanna, Sanjay Suri, Arif Zakaria, Ashwath Bhatt

8 comments on “Leila – Leila nyomában (2019)

 1. Jó napot !

  elnézést hogy ide írok
  feliratot szeretnék kérni egy régi Indiai filmhez címe :Mard 1985

  az oldalon nem találtam meg a filmet

  1. Kedves Sanyi! Kérésedet továbbítottuk a feliratkészítő csapat kordinátorának, aki körbeküldi, hátha valaki kedvet kap hozzá, hogy elkészítse.

   1. Namaszté!
    Én afelől érdeklődnék, honnan szerzitek be a filmeket? Régóta keresek két filmet (Boyss toh boyss hain; Hello/Goodbye) de se online se DVD-formában nem találom őket…

    1. Namaszté! A filmeket egy csipet csapat kordinátora szerzi be, jellemzően megveszi az eredeti dvd-t és azt rippeli, majd kiosztja a fordítóknak a felirat elkészítésére. A fenti két filmről nincs információm, magyar felirat nem készült hozzá.

     1. köszönöm a választ. nem is a felirat miatt kérdeztem, csak már ott elakadt nálam a dolog, hogy megvegyem DVD-n bármelyiket 🙁 pedig néztem minden olyan oldalon, ahol külföldről is lehet rendelni. reméltem, hogy tudtok valami lehetőséget. még egyszer बहुत बहुत धन्यवाद।
      (remélem jól írtam; egy hete kezdtem hindiül tanulni, szóval nagyon az elején vagyok 🙂 )

    2. Szia! Az összes filmet egy közvetítőn keresztül szerezzük meg Japánból. Mondjuk a címet – ő a lehetőséget – utalunk – rendel – és megy a DVD egy megadott címre. Volt már olyan, hogy nem jött meg a film és ott bukta volt. Vannak megbízható és ismeretlen oldalak. Néha csak ismeretlennél van meg a film, ami lutri. Volt, hogy más film jött. Volt, hogy egy üres lemez stb. Szóval ennek tudatában tudsz keresgélni, illetve ha tudunk, segítünk, de az eredmény semmiképpen sem garantálható.

     1. szia!
      nagyon köszönöm a választ.
      mivel bőségesen elláttatok néznivalóval ezen az oldalon (most éppen Allu Arjun hetet tartok), így már csak ez a két film van, ami hiányzik a boldogságomhoz (mert ध्रुव गणेश azért mégiscsak az abszolút numero uno…)
      mindenesetre köszönöm a munkát, amit végeztek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük