Beecham House (2019)

A sztori a 19. század fordulóján, Delhi-ben játszódik és egy villa lakóiról szól. A házat egy egykori katona vette meg, hogy ott kezdjen új életet családja, s ő is, mint kereskedő. A Kelet-Indiai Társaságnak köszönhetően elég jól kezd futni a szekere, azonban a múltja kísérteni kezdi, a szolgálói suttognak róla, miközben házát családtagjaival tölti meg. Az épület egyes sötét sarkait így megtölti az összeesküvés a diszharmónia és a baljóslatú szándék. Mindez akkor játszódik, amikor az angolok ki akarják sajátítani maguknak Indiát.

Hat részes angol minisorozat 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Gurinder Chadha
  • Írta: Gurinder Chadha, Paul Mayeda Berges, Shahrukh Husain, Victor Levin
  • Szereplők: Tom Bateman, Lesley Nicol, Lara Dutta, Leo Suter, Dakota Blue Richards, Gregory Fitoussi, Pallavi Sharda, Adil Ray, Kulvinder Ghir, Goldy Notay, Shriya Pilgaonkar, Roshan Seth, Marc Warren

4 comments on “Beecham House (2019)

  1. Ha jól látom akkor sajnos az utolsó résznek hiányzik a vége (úgy tudom hogy a hatodik rész tényleges hossza 52 perc) kb. hat perc, pedig nagyon kíváncsi lennék rá.

      1. Utánajártam, és valóban meg van a film vége itt (bár én egy közel 53 perces verziót is találtam), és csak a stáblista maradt le.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük