Bharat Ane Nenu (2018)

Bharat már az ötödik diplomáját gyűjti be, amikor tudatják vele, hogy apja, az indiai Andhra Pradesh állam miniszterelnöke váratlanul elhunyt. A temetésre már nem ér oda, az állami búcsúztató ünnepségek alatt közlik vele, hogy a következő miniszterelnök ő lesz. Fel sem ocsúdik a gyászból, amikor abszolút kezdő politikusként rögtön a mélyvízben találja magát, egyszerre kell felvennie a harcot a kaotikus közlekedéssel, a korrumpált politikusokkal, a felelősséget magukról elhárító emberekkel és az állandósult reflektorfénnyel.

Alternatív magyar cím: Én, Bharat

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Koratala Siva

  • Írta: Koratala Siva

  • Szereplők: Mahesh Babu, Kiara Advani, Prakash Raj, R. Sarathkumar, Devaraj, Posani Krishna Murali, Sachin Khedekar, Yashpal Sharma

4 comments on “Bharat Ane Nenu (2018)

  1. Imádom Mahesht, de nem ez lesz a kedvencem a filmjei közül, főleg azért mert egy másik telugu film sokkal jobban megcsinálta már ezt a témát (Leader, 2010 Rana Daggubati bemutatkozó filmje) ami sokkal szuggesztívebb volt, és fájóan hitelesebb. Ráadásul eddig Mahesh híres volt arról, hogy nem másol másokat (kivéve a Dookudu, ami viszont egy európai film remake-je volt), de ennek a filmnek a kezdő jelenete teljes egészében a Leader koppintása. Mintha máshogy nem is lehetne miniszterelnök egy fiatal fiúból, mint hogy meghal az apja váratlanul. A fiú meg Amerikából rongyol haza ezerrel, ahol az a hír várja, hogy teljesen tapasztalatlanul miniszterelnököt csinálnak belőle. Leader 2010 és Bharat Ane Nenu 2018 első 10 perce egy és ugyanaz.
    Az első Mahesh film ami nagyon jól meg van csinálva, mégsem tetszett annyira (sokkal amatőrebb az Okkadu, vagy a Sainikudu azok mégis valahogy hatásosabbak voltak). Az évek múlásával egyre jobban néz ki, és hiába a kor, még mindig simán eladja magát huszonévesnek. nem tudom, hogy csinálja, de irigykedem. Ami viszont erősen fájt, a szükségtelen verekedős jelenetek. Ilyen a Leaderben nem volt, és ettől volt hitelesebb. Ki hiszi el, hogy egy miniszterelnök nekiáll verekedni a falu bikáival? És még egy porszem sem kerül a makulátlanul kivasalt ingére? Elfáradtam ezeknek a jeleneteknek a nézése közben.
    Viszont a zene nagyon ott van! Farhan Akhtar is és DSP is!

  2. Végre! E-batta pótolni kezdte az elmaradást:)Mindig élvezettel olvastam az írásait…..nélküle nem az igazi ez az oldal:D

  3. HUUUUU EZ HATALMAS FILM VOLT !! Ki ne hagyjátok !!
    Ez aztán pasi. harcol, becsületes, izmos, okos,,,fenomenális ez a színész…. én is ilyen miniszterelnököt akarok !!!!!!!
    Imádtam Köszönöm !!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük