Rocky Handsome (2016)

Goában nyugodt életet él Kabir ‘Rocky’ Ahlawat (John Abraham) saját zálogházat üzemeltet. Szomszédja a drogfüggő bártáncos, Anna (Nathalia Kaur), akinek a kislányával, a nyolcéves Naomival nagyon szoros, meghitt baráti kapcsolatot alakít ki, aki Szépfiúnak nevezi el. Amikor Anna és barátai a helyi drogbárót meglopják, a maffiózók a heroinért cserébe elrabolják a kislányt. Senki sem sejti, hogy Rocky valaha RAW-ügynök volt (indiai titkosszolgálat), és minden képességét beveti, hogy kiszabadítsa kis barátnőjét.

Alternatív magyar cím: Jóképű Rocky

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Nishikant Kamat

  • Írta: Ritesh Shah

  • Szereplők: John Abraham, Diya Chalwad, Shruti Haasan, Nishikant Kamat, Sharad Kelkar

6 comments on “Rocky Handsome (2016)

  1. Egynek elment, de mivel voltak benne gyomorforgató jelenetek, nem biztos, hogy még egyszer megnézem. Az akciók viszont keményen profik voltak, nem tudom, ki volt az akciójelenetek koreográfusa, de biztos valami távol-keleti csóka, mert John Abraham majdnem összes partnere távol-keleti volt, mintha csak ők bírták volna a tempót. A kislány jópofa volt, a zsaruk szimpik, és volt egy-két vicces beszólás tőlük, a sztori amolyan tizenkettő-egy-tucat, a kivitelezés viszont korrekt. A sztori vonalvezetésében azonban méretes lyukak tátongtak, némely jelenetet, dialógot nem is tudtam hova tenni (vagy csak pocsékul vágták meg). Két igazán jó dal volt benne, és Shruti Hassan vendégszerepelt, ami kicsit oldotta a túlságosan férfias miliőt. Az egészre amolyan popcorn-mozi hangulatot tudnék mondani, ha nincs más, akkor nézd meg, jól fogsz szórakozni, de semmi több, holnapra már el is felejted.

  2. Eseménydús, kőkemény (kissé véres) akció, aki ilyesmit szeret, ajánlom!

  3. Persze.. Elfelejtem 🙂
    A legnagyobb késes jelenet ebben a filmben van benne szerintem is meg nagyon sok néző szerint.
    Így ismertem meg ezt a filmet a youtubeon : best knife action movie.
    Ennél jobbat még nem láttam. Már ezért megérte megnézni. Köszönet a youtube-nak, amiért megismertem. Ennek az oldalnak meg, hogy megbírtam nézni felirattal.
    Nem felejtem el 🙂

    1. Az ominózus jelenetet mi Most Brutal Fight Scene Ever címmel találtuk meg a youtube-on, de igazad van, nagyon-nagyon profi és még annál is véresebb. Van egy hasonló jelenet egy telugu filmben, az Iddarammayilatho címűben, azt is érdemes megnézni. (mondjuk a telugu filmek még teátrálisabbak, mint a hindi mozik, de az akciójeleneteik nekik is nagyon kidolgozottak):
      https://www.youtube.com/watch?v=nVnNXowrC_E

      1. Nagyon szépen köszönöm az ajánlást 🙂
        Megfogjuk nézni 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük