Baar Baar Dekho (2016)

Jai Verma (Sidharth Malhotra) és Diya Kapoor (Katrina Kaif) gyerekkoruk óta szerelmesek egymásba. Jai matematika professzor, és abban reménykedik, hogy a Cambridge Egyetemen elnyer egy ösztöndíjat, Diya pedig művész, aki szeretne végre megállapodni és összeházasodni Jai-el. A fiú azonban retteg a házasságtól, a szertartásoktól, rituáléktól és egyáltalán nem szerepel a jövőbeli tervei között. Nagyon lerészegedik és mikor másnap magához tér, Thaiföldön találja magát 10 nappal később, a nászútjukon. Egyáltalán nem emlékszik az esküvőre. Ezután Cambridge-ben ébred fel, hogy megtalálja a feleségét és a gyereküket. Már két év telt el, és rájön, hogy időutazó, ráadásul nem tudja irányítani ezt a képességét.

Alternatív magyar cím: Játszd újra, Jai!

 Megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Nitya Mehra
  • Írta: Nitya Mehra, Anuvab Pal, Sri Rao, Anvita Dutt
  • Szereplők: Sidharth Malhotra, Katrina Kaif, Sayani Gupta, Kirti Adarkar, Taaha Shah Badusha, Rohan Joshi, Rajit Kapur, Ram Kapoor, Sarika

2 comments on “Baar Baar Dekho (2016)

  1. Az előzetes alapján sokkal sokkal többet vártam, úgyhogy nekem ez a film igazán nagy csalódás volt. A sztori sem volt kellően kidolgozva, néhol szinte csapongóra sikerült, és a karakterek fejlődése is erőltetettnek tűnt. A dialógokat meg hagyjuk. Csapnivalóak voltak, főleg az utolsó, mindent tisztázó párbeszéd, na, az kivágta nálam a biztosítékot. Kétféle ember van: sofőrök és utasok. Komolyan? Ennyi? Na ne!! Bárki írta a dialógokat, nagyon erős hascsikarása lehetett, hogy csak ennyire futotta! Sidharth Malhotra nem találta a helyét a sztoriban, szerintem a rendező színészvezetése nem volt elég hatékony, legalábbis az ő karakterfejlődésére kellett volna a filmnek leginkább koncentrálnia, de valahogy túl haloványra sikeredett. Katrina Kaif pedig visszasüllyedt a középszerűségbe, hol van már az a hétköznapi, mégis szerethető lány, akit a Zindagi Na Milegi Dobarában alakított? Útközben eltűnt. Hagyjuk is, még egyszer nem fogom megnézni a filmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük