Anjaana Anjaani – Két idegen (2010)

Két idegen, a befektetési bróker Akash (Ranbir Kapoor) és a pincérnő Kiara (Priyanka Chopra) a véletlennek köszönhetően találkoznak egy hideg New York-i éjszakán. Miután a sors újra és újra összehozza őket, úgy döntenek, engedelmeskednek a végzet akaratának, és együtt töltik a szilveszter éjszakájáig hátralévő pár napot. Arra azonban egyikük se számított, hogy ami ezután következik, az a leglehetetlenebb kalandok sora az Atlanti-óceán partjától Amerikán át a nevadai sivatag közepéig.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Siddharth Anand

  • Írta: Vishal Dadlani, Siddharth Anand

  • Szereplők: Priyanka Chopra, Carl Marino, Ranbir Kapoor, Aubrey K. Miller, Pooja Kumar, Kumar Pallana, Zayed Khan, Adrian Bustamante, Tanvi Azmi, Ilona Marino, Nakul Kamte, Laurie Folkes, Sucheta Khanna, Joy Sengupta, Vishal Malhotra

3 comments on “Anjaana Anjaani – Két idegen (2010)

  1. Köszönöm a lehetőséget, hogy megnézhettem ezt a filmet!
    A főszereplő srác néha olyan, mint Freddie Prinze Jr, néha meg mint Sylvester Stallone.
    A film cuki. Fordulatos és vicces.

  2. Ranbir Kapoor ezzel a filmmel gyakorolhatott a Yeh Jawaani Hai Deewani forgatására, mert csaknem hasonló karaktert alakít, bár kevésbé bolondot. Viszont Priyanka Choprával remekül kiegészítik egymást, kellően elszántak, hogy életük hátralévő 20 napját a bakancslistájuk kipipálásával töltsék el.
    Van olyan szeretnivaló itt is, nem értem, hogy miért nem volt mégsem elég nagy sikere. Én betettem a kedvenceim közé.
    A film első jelenetei a sikertelen öngyilkossági kísérletek kacagtató próbálkozásaival telnek, két abszolút szerencsétlen, és az öngyilkosságban teljesen amatőr fiatal, még egymás hathatós segítségével sem képesek meghalni, van néhány tényleg nagyon vicces akciójuk. Amikor kimerülnek a reménytelen próbálkozásban, és arra a következtetésre jutnak, hogy a sors (vagy a végzet) szórakozik velük, elindulnak közösen a Nagy Kalandra: kipróbálni mindent, amire a szívük vágyik. Innentől egy mulatságos road movie veszi kezdetét, ahogy keresztül vágnak Amerikán.
    A zenék frissek, fiatalosak, a táncok kettőjük profi tánctudására épülnek, a helyszínek jól vannak megválogatva, a kalandok pedig éppen elég viccesek ahhoz, hogy néhol torkom szakadtából nevessek (mint amikor Priyanka egy melegbárban ráveszi Ranbirt, hogy szólótáncot adjon elő a színpadon). És ha Ranbir szerelmes, akkor az ember szíve szakad meg közben, és csuriban a keze, hogy végre révbe érjen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük