Anegan (2015)

Egy századokon-országokon átívelő reinkarnációs szerelmi történet az alapsztori, ahol a fiú és a lány kikerülhetetlenül összekapcsolódnak valamilyen szinten (néha szerelmesek egymásba, néha meg csak az egyikük szereti a másikat, viszonzatlanul), és a kronológiát semmilyen módon sem követő film alatt eleinte tényleg nehéz dolgunk van, hogy be tudjuk határolni, éppen hol, mikor játszódik a sztori, mégis elég könnyedén lehet azonosulni a szereplőkkel. Mindegyik történet önállóan is megállná a helyét, és a mellékszereplők is adottak, de sosem abban a szerepben látjuk viszont, amire gondolnánk. Van, aki az előző életükben ellenség volt, a következőben meg jóbarát, vagy éppen az intrikus harmadik a szerelmi háromszögben.

Alternatív magyar cím:  Valamennyi életemben 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Anand K.V.

  • Írta: Anand K.V., D. Suresh

  • Szereplők: Dhanush, Karthik, Amyra Dastur, Aishwarya Devan, Ashish Vidyarthi, Mukesh Tiwari, Thalaivasal Vijay, Jagan, Vinaya Prasad, Shankar Krishnamurthy, Lena, Veera Santhanam, Sharad K.R.G., Pankaj Rajan, Baby Vedhika

3 comments on “Anegan (2015)

  1. Danush a tanil cinema fenegyereke, ha így folytatja feljebb jut, mint Rajinikanth, és szerintem jobban meg is érdemelné. Egy zseniális klón ez az ember, vékony, mint egy piszkafa, szinte semmi nincs benne, ami első számú mozihőssé predesztinálná, de mégis mindenkit elvarázsol, aki meglátja a képernyőn.
    Az Anegan lehetőséget nyújtott mindenkinek arra, hogy egyszerre több karaktert is megszemélyesítsen, de persze a legnagyobb meglepetést (vagy nem is kellene, hogy meglepjen?) Dhanush játéka okozza, aki valamennyi karakter bőrébe bújva olyan professzionális színészi játékot produkál, hogy Sztanyiszlavszkij legyen a talpán aki megmondja, hol kezdődik ő, és hol végződik a karakter. Amyra Dastur hozzá képest nagyon-nagyon kezdő, mégis képes volt felnőni a feladathoz, és igyekezett lépést tartani a “mesterrel”, több-kevesebb sikerrel ez ment is neki. De egyértelműen Dhanushnak jár a korona, elképesztően nagyon alakított.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük