Andaaz (2003)

Amikor a Malhotra család Dehradunba költözik, Raj (Akshay Kumar) összebarátkozik a szomszéd Kajallal (Lara Dutta), majd kiderül, hogy mindkettőjük közös szenvedélye a repülés. Kajal ösztönzően hat Rajra, így a fiú gyerekkori balesete után végre talpra tud állni. Évekkel később mindenki arra számít, hogy hamarosan összeházasodnak. Raj titokban szereti Kajalt, csak várja a megfelelő pillanatot, hogy megkérje a lány kezét. De Kajal csak a legjobb barátjaként tekint rá.

Alternatív magyar cím:  Stílus 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Raj Kanwar

  • Írta: Robin Bhatt, Shyam Goel

  • Szereplők: Akshay Kumar, Lara Dutta, Priyanka Chopra, Rajeev Verma, Pankaj Dheer, Gajendra Chouhan, Vivek Shaq, Vishwajeet Pradhan, Prithvi Zutshi, Ghanshyam Rohera, Bobby Bedi, Master Mohit, Kushal Punjabi, Asha Sharma, Baby Alisha

2 comments on “Andaaz (2003)

  1. Aranyos film volt, és nem is Akshay Kumar miatt, bár én pont ezt az arcát szeretem a legjobban. Hanem a két debütáló színésznő, Lara Dutta (Miss Universe 2000) és Priyanka Chopra (Miss World 2000) miatt. Annyira jól játszottak, hogy mindketten elnyerték a FilmFare-on a Legjobb Női Újonc díjat. (Azt hiszem ez volt az első eset, hogy ketten is megkapták).
    Kezdődik a Forest Gump híres futójelenetével, és egy melodramatikus esküvői botránnyal fejeződik be. Elég ennyit tudnotok, érdemes megnézni.
    Johnny Lever idióta Elvis-utánzó haja azonban rendesen lefárasztott

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük