Ajab Prem Ki Ghazab Kahani (2009)

Egy olyan fiatalembernek a hóbortos kalandjai, aki hajlandó feláldozni a sajátját, hogy biztosíthassa mások boldogságát, és most azon dolgozik, hogy álmai-nője összeházasodjon a fiúval, akiről ő álmodik.

Alternatív magyar cím:  Problémás Prem 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Rajkumar Santoshi

  • Írta: Rajkumar Santoshi, R.D. Tailang

  • Szereplők: Katrina Kaif, Ranbir Kapoor, Darshan Jariwala, Smita Jaykar, Zakir Hussain, Upen Patel, Rana Jung Bahadur, Abhay Bhargav, Dolly Bindra, Mithilesh Chaturvedi, Jayant Gadekar, Ameya Hunaswadkar, Jagdeep, Salman Khan, Pradeep Kharab

2 comments on “Ajab Prem Ki Ghazab Kahani (2009)

  1. Szórakoztató film, elég sokszor sikerült rajta nevetnem. Az elején azt hittem csupa szerencsétlenség lesz Prem (Ranbir Kapoor), de végül kikupálódott. Erősen emlékeztetett a karaktere a Saawariya-beli szerepére, a hoppon maradt hősszerelmes, akinek egyedül az imádott hölgy boldogsága fontos… és a változatosság kedvéért itt is felbukkant Salman Khan. Jópofák voltak a gegek, pl. az áram ütöttek “tánca” stb. Próbált a rendező burleszk elemeket alkalmazni, de ez nem mindig jött neki össze viccesre. Jenny (Katrina Kaif) szerepében valószínűleg ennyi volt, szerintem próbálta hozni a bolondost, meg a bájost, így jött össze. Szerethető filmecske.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük