Aetbaar (2004)

Amióta Dr. Ranveer Malhotra (Amitabh Bachchan) fia meghalt egy autóbalesetben, azóta nagyon félti a lányát, Riát (Bipasha Basu). Ria találkozik Aryan Trivedivel (John Abraham) aki megbabonázza őt, így hamarosan kapcsolat alakul ki közöttük. A túlzott apai szeretetbe oltott ellenzése a kapcsolatnak, kamaszos lázadást okoz. Ria nem engedelmeskedik az apjának, ezért Dr. Malhotra elhatározza, hogy mélyebbre ás Aryan múltjában, és kétségbeesik, amikor rájön, hogy a lányát valami nagy veszély fenyegeti.

Alternatív magyar cím:  Bízz 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Vikram Bhatt

  • Írta: Robin Bhatt, Vikram Bhatt, Sanjeev Duggal

  • Szereplők: Amitabh Bachchan, John Abraham, Bipasha Basu, Supriya Pilgaonkar, Ali Asghar, Shruti Ulfat, Ramona Sunavala, Tom Alter, Sumukhi Pendse, Arun Kannan, Raja Sevak, Dibyendu Bhattacharya, Pramod Moutho, Prithvi Zutshi, Amardeep Jha

2 comments on “Aetbaar (2004)

  1. Az végtelenül bosszantó, hogy a film felében angolul beszélnek, és ezek a mondatok nincsenek feliratozva. Természetesen az ilyen csökött agyú lúzerek, mint én, akik nem tanultak angolul, próbálják kitalálni, de ez meglehetősen nehéz. Mégse vehetem elő a google fordítót, hogy lefordítsam (kicsit macerás is lenne, mert angol felirat sincs). A film élvezeti értékéből ez elég sokat levon.
    Amúgy John Abraham hozza az antiszociális zsenit, amit már láthattunk tőle a Zindában (itt például tehetséges festő, a Zindában meg pénzcsináló volt), a féktelen gyűlöletet amit később megismételt a New Yorkban, és a vadállatot, amit a Race 2-ben alakított. Szóval elég összetett a játéka, ennek ellenére mégsem tudtam felhőtlenül örülni a filmnek. Az ugyanis egyáltalán nem derül ki, hogy miért lett ilyen. Általában senki sem születik ilyennek, és a film bemutatja a korábbi dolgait, de magyarázatot nem ad rá. Még a mentálhigiénés doki sem mond semmit. Azért érdekelt volna.
    Viszont elég lehangoló volt már magában a sztori, Amitabh Bachchan játéka sem tudta feldobni, Bipasha Basut meg inkább hagyjuk. Én még egyszer sem láttam tőle olyan alakítást, ami megragadt volna bennem. Jó bőr, de nekem valahogy semmi többet nem nyújt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük