Action Replayy (2010)

Bunty szülei Mala és Kishen állandóan veszekednek, így Bunty nem akarja elvenni barátnőjét, Tanyát, mert számára a házasság, maga a pokol, szülei viselkedését látva. A szülők, a házassági évfordulójuk napján úgy összevesznek, hogy szétválnak útjaik. Bunty úgy dönt, hogy visszamegy a múltba – Tanya nagyapjának az időgépével – az 1970-es évekbe, és mindent megtesz azért, hogy szülei házassága szerelmi házasság legyen. Vajon a múlt megváltoztatható?

Alternatív magyar cím:  Újrajátszás 

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Vipul Amrutlal Shah

 • Írta: Aatish Kapadia, Irshad Kamil

 • Szereplők: Akshay Kumar, Aishwarya Rai Bachchan, Om Puri, Kiron Kher, Neha Dhupia, Rannvijay Singh, Aditya Roy Kapoor, Sudeepa Singh, Randhir Kapoor, Rajpal Yadav, Alok Kumar

2 comments on “Action Replayy (2010)

 1. Rettentően jól szórakoztam
  Adva van egy “Vissza a jövőbe”-film indiai változata, csak itt nem egy De Lorean DMC–12 az időgép, hanem egy fura turbina-szerű valami. Aditya Roy Kapur a kétségbeesett fiatal szerepében kellően motivált, hogy vállalva a kockázatot, visszamenjen 1975-be (amúgy már a Guzaarish-ban is nagyon csíptem, mint lelkes bűvésztanítványt). Akshay Kumar és Aishwarya Rai pedig elképesztően jól mutatnak a 70-es évek színes, virágos miliőjében. Akshay hosszú haján folyamatosan vigyorognom kellett, és elképesztően jó dialógokat írtak neki, (meg a többieknek is). Voltak olyan jelenetek, amikor fuldokoltam a nevetéstől.
  Bunty visszautazik a múltba, hogy helyrepofozza szülei, Mala és Kishen jövőjét, mert a jelenben állandósult torzsalkodásaik a válóperig fajultak. Az ötlet nem rossz, de a kivitelezésben Buntynak nagyon össze kell kapnia magát, mert 1975-ben azzal kell szembesülnie, hogy szülei ki nem állhatják egymást, apja egy szerencsétlen lúzer elborzasztó fogsorral, anyja pedig kőkemény nőszemély, életveszélyes humorérzékkel. Sosem ismert nagyszülei pedig nagyobb harcban állnak egymással, mint India és Pakisztán.
  Érdekes módon bár AK 67-es, AR pedig 73-as születésű, mégis el tudták magukat adni huszonéves fiatalnak. (Vagy lehet, hogy csak a maszkmester végezte jól a dolgát.)
  És amikor feltűnt a színen Om Puri és Kiron Kher a folyamatosan veszekedő apai nagypapa és anyai nagymama szerepében (persze akkor még nem voltak rokonok), úgy éreztem ez már csak hab a tortán. Egy jelenet volt, amikor a maszkmester csúnyán mellényúlt, az utolsó képeken Mala és Kishen öregkori maszkja olyan borzalmas sminket kapott (főleg Akshay Kumar), hogy a képernyőn úgy tűnt, mintha ott felejtették volna őket a szoláriumban.
  Mindenkinek csak javasolni tudom, mert nem csak a ruhák, a díszletek, a környezet autentikus, de még a zene és a tánc is! Frenetikus volt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük