Bachna Ae Haseeno (2008)

Történet a vagány Raj Sharmáról (Ranbir Kapoor), aki nem igazán törődik a nők érzéseivel, csapódik egyik lánytól a másikig, és sorra töri össze a szíveket, Mahinak (Minissha Lamba) egy kisvárosi lánynak Punjabban, Radhikának (Bipasha Basu) a feltörekvő modellnek Mumbaiban, és Gayatrinak (Deepika Padukone), az Ausztráliában lakó cserediáknak. Ahogy a Casanova egyik hódításból a másikba kap, egy napon összeomlik az igaz szerelemtől.

Alternatív magyar cím: Szép lány, jól vigyázz! 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Siddharth Anand

  • Írta: Aditya Chopra, Devika Bhagat

  • Szereplők: Ranbir Kapoor, Bipasha Basu, Minissha Lamba, Deepika Padukone, Kunal Kapoor, Hiten Paintal, Puneet Issar, Menekka Arora, Sumit Arora, Ntasha Bhardwaj, Pratik Dixit, Bidyut Dumra, Karan Gill, Avantika Hundal, Willi Jezler

2 comments on “Bachna Ae Haseeno (2008)

  1. Tényleg se több, se kevesebb, mint egy laza rom-kom. A szokásos kliséket keveri, némileg felüdülést jelent, hogy Ranbir Kapoor iszonyat nagyot koppan, de persze nem rom-kom lenne, ha nem lenne a vége minden szép és jó.
    Bipasha Basu igazi bombázó, de hát nekem nem jön be, Minissha Lamba nekem ismeretlen volt eddig, Deepika Padukone kész felüdülés volt hozzájuk képest, de sajnos a végén ő is átment szívszorító szerelmesbe (bevallom egy kicsit már sok volt).
    Kunal Kapoor vendégjátékának viszont nagyon örültem, tetszett az Aaje Nachle!-ban és a Don 2-ben is, kár, hogy olyan magasra nőtt, hogy képtelenek mellé elég magas színésznőt találni.

    A zenei válogatás viszont magasan a legjobban sikerült!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük