Bride & Prejudice – Mátkaság és legényélet (2004)

Amritsarban az elszánt Mrs. Bakshi úgy dönt, hogy férjet talál mind a négy gyönyörű lányának. Az okos és keményfejű Lalita azonban csak szerelemből hajlandó férjhez menni, bár ezt nem köti az anyja orrára. Aztán Lalita találkozik a gazdag amerikai Will Darcyval és azonnal szikrázni kezd köztük a levegő. De szerelem ez, vagy gyűlölet? Lalita egy arrogáns kaliforniai sznobnak látja Darcyt, míg ő a faluszépe, aki Darcy szerint nem tud semmit a világról. De a végzet ellen nem tehetnek semmit: a képzelet, a pletyka, a tévedések vígjátéka egyre jobban behálózza őket… míg megtörik a büszkeség, legyőzetik a balítélet és végre győz a szerelem.

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Gurinder Chadha

  • Írta: Jane Austen, Paul Mayeda Berges

  • Szereplők: Aishwarya Rai Bachchan, Martin Henderson, Nadira Babbar, Anupam Kher, Naveen Andrews, Namrata Shirodkar, Daniel Gillies, Indira Varma, Sonali Kulkarni, Nitin Ganatra, Meghna Kothari, Peeya Rai Chowdhary, Alexis Bledel, Marsha Mason, Ashanti

2 comments on “Bride & Prejudice – Mátkaság és legényélet (2004)

  1. Nekem műsoros DVD-n van meg, nagy kedvencem ez is, mint Gurinder Chadha elég sok munkája. Érdekes, pont az előbb említettem Jane Austent, ez a film meg az egyik legjobb feldolgozása a Büszkeség és balítéletnek. Mármint a legjobb átirata, mert az eredeti regény legszuperebb feldolgozása természetesen az 1995-ös BBC-minisorozat, azt nem tudja felülmúlni semmi!
    Külön említést érdemel a zene, mert az fantasztikus. Friss, és nyugaton maximálisan eladható.
    Martin Henderson meg a Vas (Torque, 2003) óta a szívem csücske.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük