Bluffmaster! (2005)

A szélhámos Royt (Abhishek Bachchan) elhagyja a barátnője. Azután kiderül, hogy halálos betegsége van. A halál közeledtével elhatározza, hogy életében először jót cselekszik, segít a tanítványának, Dittunak (Riteish Deshmukh), rászedni a gengsztert, aki bántotta a családját.

Alternatív magyar cím: A blöff nagymestere 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Rohan Sippy

  • Írta: Shridhar Raghavan, Rajat Arora

  • Szereplők: Abhishek Bachchan, Priyanka Chopra, Riteish Deshmukh, Nana Patekar, Afsaraadil, Tinnu Anand, Hayat Asif, Ram Awana, Rajesh Balwani, Dipak Chauhan, Deepak Dadhwal, Vallabh Gada, Dinkar Gavande, Carol Gracias, Boman Irani

3 comments on “Bluffmaster! (2005)

  1. Ez is azok közé a filmek közé tartozik, amelyek első nézésre nagyot ütnek, utána már minek újranézni, oda a meglepetés ereje. De elsőre nagyon jó. Itt is olyan csavarok vannak benne, több is, hogy csak kapkodtam a fejemet. Az ilyen filmeknél aztán tényleg észnél kell lennie a rendezőnek, hogy mikor ki kit vág át, mert könnyen káoszba fordulhat a film cselekménye. Szerencsére a végén minden világosan és érthetően el lesz magyarázva, de nem szájbarágósan. Felnőttnek tekintik a nézőt.
    A legmaradandóbb alakítást Ritesh Deshmukh nyújtotta, most nem ömlengenék hosszasan Abhishek Bachchanról, mert mégiscsak megasztár, lassacskán elvárja tőle az ember a maximumot.

  2. Jó a sztori, jó film, de igazán a színészek tetszettek benne. Ez az első olyan film Abhishek Bachchantól, ahol azt látom, hogy ő egy igazán jó színész. A többiben olyan, mintha csak végigmondaná a szerepét, semmi különöset nem láttam rajta. Amikor meg az apukájával játszik, pancserre állítják a figuráját, nem tudom, azért, h nehogy árnyékot vessen a “legendára”? De ebben a fimben sugárzó volt, kifejező, meggyőző, mondhatni magával ragadó…
    Priyanka Chopra minden filmjében tetszett, de itt annyira kedves és bájos volt.. Ritesh Deshmuk és Boman Irani mindig jók, igazából miattuk néztem meg a fimet. De többet kaptam ettől a filmtől, mint amire számítottam. Jó program, tudom ajánlani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük