Bluffmaster! (2005)

A szélhámos Royt (Abhishek Bachchan) elhagyja a barátnője. Azután kiderül, hogy halálos betegsége van. A halál közeledtével elhatározza, hogy életében először jót cselekszik, segít a tanítványának, Dittunak (Riteish Deshmukh), rászedni a gengsztert, aki bántotta a családját.

Alternatív magyar cím: A blöff nagymestere 

megnézem lentebb

IMDB

  • Rendezte: Rohan Sippy

  • Írta: Shridhar Raghavan, Rajat Arora

  • Szereplők: Abhishek Bachchan, Priyanka Chopra, Riteish Deshmukh, Nana Patekar, Afsaraadil, Tinnu Anand, Hayat Asif, Ram Awana, Rajesh Balwani, Dipak Chauhan, Deepak Dadhwal, Vallabh Gada, Dinkar Gavande, Carol Gracias, Boman Irani

2 comments on “Bluffmaster! (2005)

  1. Ez is azok közé a filmek közé tartozik, amelyek első nézésre nagyot ütnek, utána már minek újranézni, oda a meglepetés ereje. De elsőre nagyon jó. Itt is olyan csavarok vannak benne, több is, hogy csak kapkodtam a fejemet. Az ilyen filmeknél aztán tényleg észnél kell lennie a rendezőnek, hogy mikor ki kit vág át, mert könnyen káoszba fordulhat a film cselekménye. Szerencsére a végén minden világosan és érthetően el lesz magyarázva, de nem szájbarágósan. Felnőttnek tekintik a nézőt.
    A legmaradandóbb alakítást Ritesh Deshmukh nyújtotta, most nem ömlengenék hosszasan Abhishek Bachchanról, mert mégiscsak megasztár, lassacskán elvárja tőle az ember a maximumot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük