Bhagam Bhag (2006)

Champak Chaturvedi (Paresh Rawal) egy színházi csoport vezetője, akinek felajánlanak egy esélyt, hogy felléphetnek Londonba. Bunty (Akshay Kumar) és Babla (Govinda) mindketten egy színésznővel, Anjalival (Tanushree Dutta) próbálnak flörtölni, és a viselkedésük az oka annak, hogy Anjali otthagyja a társulatot, éppen a londoni fellépés előtt. Ez nagyon kiborítja a szervezőt, mert nincs, aki eljátssza a női főszerepet. Ahogy megérkeznek Londonba, Champak azt mondja a duónak, hogy aki megtalálja az új női főszereplőt, az kapja meg a férfi főszerepet.

Alternatív magyar cím: Körbe-körbe 

megnézem lentebb

IMDB

 • Rendezte: Priyadarshan

 • Írta: Neeraj Vora

 • Szereplők: Akshay Kumar, Govinda, Paresh Rawal, Lara Dutta, Jackie Shroff, Tanushree Dutta, Arbaaz Khan, Shakti Kapoor, Rajpal Yadav, Asrani, Manoj Joshi, Stephanie Page, Farah Baig, Ashwani Chopra, Alexander Hathaway

2 comments on “Bhagam Bhag (2006)

 1. Az egyik olyan Akshay Kumar-film, amiben annyira túlzásba viszi a ripacskodást, hogy az már nekem szabályosan fájt!
  Ha úgy nézem, biztos szórakoztató lehet, de hogy azért van egyik jelenet a másikba fűzve, és azért kell fokozni a tempót, hogy megnevettessen, öncélúan egyik idétlen jelenettől a másikig vonszoljuk magunkat, az nekem egyáltalán nem vicces.
  Ez volt az a film, ahol majdnem úgy döntöttem, hogy hagyom a fenébe Akshay Kumart, egye meg amit főzött, engem többet nem érdekel. (De hál’istennek kiderült, hogy készített azért jó filmeket is)
  De itt borzalmas volt. A többiek dettó. Paresh Rawaltól azért nem ezt vártam, bár Govindáról sejtettem, hogy ilyen. Itt láttam először Lara Duttát, akit el is könyveltem üresfejű libának, még szerencse, hogy azóta már felülbíráltam a saját véleményemet, azért tud játszani (pl. Billu, a borbély). De a csúcsok csúcsa Jackie Shroff, tőle ilyet még nem pipáltam. Eh.
  Nálam kettes alá, és még jóindulatú voltam. Egy vígjátéknak ennél azért többet kell mutatnia. Főleg ilyen nevekkel.
  A koronát az utolsó jelenet tette fel (amikor az óriásdaru összedől), akkor annyira elkámpicsorodtam, hogy úgy döntöttem, bizarr kísérleti filmet nézek, nem pedig vígjátékot. Máris könnyebb lett a lelkemnek.
  Tudom, másoknak tetszett. Irigylem is őket érte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük